Russeklær Dugnadsprodukter

Leie russebuss

De seneste årene har det blitt mer og mer vanlig å leie russebuss fremfor å kjøpe russebuss. Som alt annet finnes det både mange fordeler og ulemper på leie vs kjøpe, og det er ingen åpenbart alternativ for hva som er det beste alternativet. Dette valget burde derfor tas i fellesskap når dere har sett på de ulike alternativene så dere vet hva som er det beste valget for dere.

NB: denne artikkelen er for russ som ønsker å leie russebuss i russetiden. Les her om å leie russebuss til utdrikningslag eller andre arrangementer.

Send mail for gratis tilbud

Dersom dere ønsker å leie russebuss hele russetiden send en mail til post@russehjelpen.no med fullt navn og mobilnummer og fortell hvem dere er. Vi videresender henvendelsen deres til en trygg leverandør.

Fordeler ved å leie russebuss

Her er noen fordeler ved å leie russebuss

 • Dere etterlater arbeidet til fagpersoner som er eksperter
 • Dere trenger kun å forholde dere til en aktør fremfor mange mindre
 • Dersom dere har alt inkludert slipper dere bruke tid på interiør, grunning, ombyggingskontroll hos statens vegvesen, EU-kontroll, elektrisk anlegg, setetrekk, lounge osv
 • Dere er garantert en EU-godkjent russebuss
 • Dere kan få rullegaranti, så dere får rullet hele rt
 • Dere kan kjøpe pakker med alt inkludert
 • Dere slipper tenke på salg av russebussen
 • Dere får bussen ferdig før rt uten å måtte fikse noe selv
 • Dere slipper tenke på parkering / oppbevaring av russebussen
 • Les også: Slik skaffer dere sponsor til russetiden

  Hvordan buss man kan leie?

  Det finnes en rekke tilbud når man skal leie buss. Da det har blitt mer og mer vanlig for utleie av russebusser er også tilbudet på ulike busser større. Det er mulig å leie 12 meter busser, 15 meter, sidestilte busser, dobbeltdekkere, partybusser, minibusser og så videre. Kontakt de ulike leverandørene for å se hva de har tilgjengelig

  Garantier ved å leie

  Når dere leier en russebuss er det ofte inkludert flere ting. Dette kan inkludere lyd, lys, spesielt interiør, russebuss sjåfør, ulike garantier og sikkerhet. Når dere leier en russebuss burde dere kreve at denne er EU-godkjent og klar for rulling. Det er også noen leverandører som tilbyr rullegaranti, hvor selskapet har reservebusser dersom dere ikke skulle fått rullet en eller flere dager.

  Les også: Sjekkliste for kjøp av russebuss

  Leie russebuss hele russetiden

  Det vanligste er å leie en russebuss hele russetiden. De fleste utleieselskaper til bussruss ønsker å forholde seg til færrest mulig grupper og ha en lang leieavtale. Å leie en buss hele russetiden er derfor det vanligste.

  Leie russebuss deler av russetiden

  De fleste utleieselskaper av russebuss ønsker å leie ut bussen hele russetiden. Russebusser er dyre kjøretøy, og det kan være lite lønnsomt for et utleieselskap og ha bussene stående. Det kan derfor være vanskelig å finne aktører som tilbyr korttidsutleie.

  Hva koster det å leie en russebuss

  Det kan være stort prisgap på hva det koster å leie en russebuss. Her er det veldig mange faktorer som må tas høyde for. Hva får dere inkludert? Blir bussen bygget etter deres ønsker? Inkluderer det eksteriør (grafitti)? Får dere med lyd/lys? Må dere fikse alt selv? har dere garantier som EU-godkjenning og rullegaranti? Alle disse faktorene har stor betydning for utleieprisen. Vi anbefaler derfor å få tilbud direkte fra en utleieaktør.

  Les også: slik får dere arbeidsdugnader

  Hva inkluderer når man leier en russebuss?

  Det som inkluderer ved leie av en russebuss er veldig varierende fra tilbud til tilbud. Det finnes flere leverandører som har “alt inkludert” som inkluderer alt fra selve bussen til garantier, forsikring, lyd/lys, ombygging etter deres konsept og så videre. Det er ikke vanlig at sjåfør er en del av avtalen, og dette pleier være det eneste dere må fikse selv.

  Hvilken leverandør kan vi stole på?

  Det finnes flere leverandører som tilbyr utleie av russebusser. Vi anbefaler å holde seg til en trygg og stabil aktør. Vi anbefaler på det sterkeste å gjøre god research før dere samarbeider med noen og alltid sjekke de ut på proff.no. Vi anbefaler dere å holde dere langt unna selskaper som har underskudd, betalingsanmerkninger eller lite historikk. Engasjer foresatte til å gjøre god research på selskapene dere vurderer.

  Bli kontaktet av trygge leverandører

  Fyll inn kontaktskjema under for å bli kontaktet av en trygg leverandør på utleie av russebuss.


  Vennligst fyll in e-post
  Ugyldig telefonnummer, 8 tall
  {{ errors.body }}

  Meldingen din er sendt!

  Meldingen har blitt sendt, og du får svar så fort som mulig :)

  Vennligst fyll in navn
  Ugyldig telefonnummer
  {{ errors.county }}
  {{ errors.birth_year }}

  Takk for at du registrerte deg!

  Du vil bli kontaktet for mer informasjon!