Russeklær Dugnadsprodukter

Tips til leie av lyd og lys til russebussen

 

Russehjelpen er Norges største portal og nettside for russ og vi samarbeider med flere aktører som leier ut lyd, lys og andre kule effekter til russebussen. Nederst i artikkelen kan dere fylle ut et registereirngskjema for å bli kontaktet 

Kjøpe vs leie?

Når det kommer til spørsmålet om å kjøpe eller leie er det mange faktorer man må tenke på. I 95 % av tilfellene er det en fordel å leie anlegg av en proff seriøs, fremfor å kjøpe et anlegg uten noen form for erfaring, garani og service. Jobben i å leie handler også mye om opp/ned rigg, som selve utstyret og også å stille inn alt riktig mtp forsterkere, kabling, plassering osv. Vi har hørt mange triste historier om russegrupper som velger å kjøpe utstyr de ikke klarer å få til å fungere helt, eller sprenger elementer for det er feil koblet.

Bruk en seriøs aktør

Når dere skal leie lyd, lys og andre effekter til russebussen er det viktig å velge en seriøs og trygg partner. Det finnes mange shady leverandører som tar pengene sort. Det betyr at dere ikke har noen garantier og dersom det er noe som skulle skjære seg har dere en svak sak å ta videre. Vi anbefaler dere å leie av registrerte selskaper (helst AS) som har omsetning og overskudd å vise til. Dere kan søke på alle norske bedrifter på proff.no og dersom dere ikke finner de dere leier av i de norske register vil vi anbefale dere å unngå dem. 
NB: selskapsnavnet (AS) ikke trenger å være det samme som det navnet selskapet markedsfører seg med.

Ulike merker på høytalerne

Som i de fleste bransjer finnes det en rekke merker man kan velge mellom. Dette gjelder også i lydbransjen og det kan være vanskelig å definere hvem som er best. Det blir som å diskutere hvilket bilmerke som er best.

Noen av de største og mest kjente høytaler-merkene er Martin Audio, L'acoustics, Turbosound, Function one, Pioneer og en rekke andre merker. 

Pass på hørselen deres

De fleste russ ønsker å stappe bussen med lyd og lys for at det skal smelle og dunke mest mulig. Et kraftig anlegg kan være hørselskadelig, og vi anbefaler på det sterkeste at dere bruker ørepropper når dere ruller. Dere kan bestille ørepropper fra Høvik Hørsel eller bruke billigere ørepropper. De fleste som leier ut partybusser / eventbusser / russebusser tilbyr også dette.

Aktører vi anbefaler

Russehjelpen samarbeider med seriøse aktører som leier ut lyd, lys og andre effekter til russebussen Fyll inn kontaktskjema nederst i artikkelen for å sende deres henvendelse så de kan sende dere et tilbud.

Bemerk at Russehjelpen ikke selv leier ut russebusser, partybusser, Limousiner eller andre type kjøretøy. Vi er kun en informasjonsportal som anbefaler de tryggeste og mest seriøse aktørene. Russehjelpen har eksistert siden 2008 og har samarbeid med nesten alle de største russeaktørene.

Stikkord:
leie - lyd - lys - russebuss - russetid - anlegg - høytalere


Vennligst fyll in e-post
Ugyldig telefonnummer, 8 tall
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt, og du får svar så fort som mulig :)

Vennligst fyll in navn
Ugyldig telefonnummer
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!