shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
ONEDAYRECORD

ONEDAYRECORD

Til eksempel for tidligere utgivelser så kan vi referere til en av selskapets prosjekter ``bad league`` som er å finne på alle plattformer for musikk salg.

Voolö Music

Voolö Music

Ønsker du en fet russelåt med mye trøkk og heftige drops? Da er det bare å klikke deg inn for mer info.

Releeze

Releeze

Fet russelåt? Lager alle typer musikk! Skreddersyr låten etter ønske, skriver lyrics og synger. Youtube video inkludert i prisen! Kan levere låta meget kjapt!

Lamøy

Lamøy

OVER 16 STK PÅ BUSSEN? Mekker noen gratis låter uten vokal til større busser! Ordner vokal til 1400,- og da er det med publisering på Spotta, YouTube og SC!!

Advokaterne

Advokaterne

Hovedteamet består av én produsent, én vokalist og én låtskriver, alle med flere års erfaring innen sine felt. Vi lager det meste, kom med forespørsler!

Shio

Shio

Jeg lager billige russelåter med god kvalitet, skjekk ut soundclouden min for noen smakebiter!

SHIVLE

SHIVLE

Er dere gira på en veldig rimelig russelåt med mye trøkk, grove vokaler og harde drop? Ta kontakt! Vi tilbyr et bredt spekter av stiler.

RE-CREATE

RE-CREATE

Christoffer Røsegg, bedre kjent under artistnavnet Russe-Chris/RE-create, er en artist og produsent som på kort tid har opparbeidet godt rykte i russemiljøet. .

Slowmo Vocals

Slowmo Vocals

Jeg er fresh som vokal innen russemusikken, men har vært med i produksjonen på tidligere låter. Jeg garanterer kvalitet både musikalsk og tekst i seg selv.

Keefer

Keefer

Keen på en vill låt med store ambisjoner? Klikk deg inn og les mer, så fikser vi det