Russeklær Dugnadsprodukter

Tips til salg av russebuss eller russevan

Russehjelpen er Norges største portal og nettside for russ og vi samarbeider med Beta House som tar foto og film som kan hjelpe dere med salget Nederst i artikkelen kan dere fylle ut et registreringsskjema for å bli kontaktet 

Gratis annonse på Russehjelpen

Vi tilbyr gratis annonse på Russehjelpen for salg av russebuss og russevan. Du kan enkelt bli medlem og legge ut annonsen kostnadsfritt.

Når du har logget inn går du videre til "min profil" øverst til høyre -> Busser / biler -> Plusstegnet for å lage en ny annonse.

Dersom du får en feilmelding kan det være at du har glemt å fylle ut visse felt. Mobil nr er også avgjørende å fylle ut for å komme videre.

Lag en bra annonse

Bilder og video er det beste virkemiddelet for å få det beste salget. Ellers kan god tekst gjøre potensielle kjøpere tryggere på valget sitt.

Her kommer noen tips:

  • Ta bilder i godt lys. Ikke i mørket / kvelden
  • Bruk ordentlig kamera. Helst speilrefleks
  • Ta bilder som viser størrelsen. Typisk hele bussen, så mye som mulig invnendig. Fra midtgangen og mot begge sider og så videre
  • Skriv god informasjon om bussen 
  • Fortell om potensialet til bussen
  • Informer om serviceheftet / bussens tilstand

Profesjonell hjelp til foto/fim

Vi samarbeider med Beta House som kan hjelpe dere med film, foto og dronefoto av deres russebuss eller russevan. De har god erfaring med film og foto i russebransjen og kan gi dere en god pris så dere får den beste salgsprisen. Fyll inn kontaktskjema nederst for å bli kontaktet.

Bemerk at Russehjelpen ikke selv driver med film og foto. Vi er kun en informasjonsportal som anbefaler de tryggeste og mest seriøse aktørene. Russehjelpen har eksistert siden 2008 og har samarbeid med nesten alle de største russeaktørene. 


Vennligst fyll in e-post
Ugyldig telefonnummer, 8 tall
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt, og du får svar så fort som mulig :)

Vennligst fyll in navn
Ugyldig telefonnummer
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!