Russeklær Dugnadsprodukter

Kraftig lyd- og lys anlegg til russebuss og slipp! (Utleie)

Russebuss

Er du på utkikk etter kraftig lyd- og lysanlegg for buss, slipp eller kanskje du bare ønsker kronisk tinitus så har du ankommet riktig annonse. Vi byr på bass som vil få naboene til å slå alarm om jordskjelv og midt/høy tone som vil skape en første rads konsert opplevelse for alle stakkars småbarn dere kjører forbi.

For 2024, 25 og 26 russen har vi helt nytt anlegg. Vi presenterer våre nye doble 18" subber som ikke bare spiller høyere enn ks28, men er også 13,6% mindre i størrelse. For å sette dette i perspektiv vil du få mer dB (lyd), dypere bass (risting) og en mer romslig buss. For topper har vi en modell som er designet for å gå perfekt med subbene og dekke hele frekvensbåndet. Toppene er små og kompakte men presser villt med lyd. Med andre ord sitter du igjen med ørelegens værste mareritt. Men beste av alt er at dette anlegget er custom og vi leier ut anlegg til en brøkdel av andre utleiere. Send oss bevis på mer lyd for pengene enn våres tilbud så kan vi garantere at vi matcher prisen.

Når det gjelder lys har vi lasere, moonflowers, strober, ledbarer, uv-lys og røykmaskin. Vi fikser dere en grov lysrigg og tar utganspunkt i deres ønsker. Selvfølgelig kan dere også få en feit takrigg for å dominere i ringen.

Mer lyd, mer plass og billigere, hva venter du/dere på?? Hit us up for en uforpliktende samtale og kanskje vi lander på årets beste sammarbeid!

Annonsen ble sist oppdatert 30.10.2023

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
50 (Annet)
Modell
Kraftig lyd- og lys anlegg
Produksjonsår
2023
Reg.nr.
LL12345
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!