Russeklær Dugnadsprodukter
GULAGEN Volvo B10b
GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b GULAGEN Volvo B10b

GULAGEN Volvo B10b

Russebuss

Dette er en imponerende russebuss med fantastisk lydisolering i veggene bak og i midten, og rikelig med plass til et kraftig lydanlegg. Du vil også finne stikkontakter for lyd- og lysutstyr over hele bussen, noe som gjør den perfekt for festlige anledninger.

Bussen har nylig blitt pusset opp innsiden av bussen med solide materialer som tåler mye bruk, og den er i generelt god stand. Det gjenstår noen små detaljer som listverk, men interiøret er stort sett klart.

På utsiden har bussen fine flater takket være grundig grunnarbeid. Den trenger bare en ny eksteriørlakk for å skinne som ny.

Bussen står for øyeblikket i Tønsberg/Åsgårdstrand og har ikke blitt kjørt i år på grunn av en potensiell clutch-problem. Vi er ikke helt sikre om dette er feilen, men ellers er bussen i god stand.
Vi kan hjelpe med å organisere frakt av bussen til et verksted eller et sted etter ditt ønske. Prisen er åpen for diskusjon.

For nærmere informasjon, vennligst kontakt oss gjerne via telefon på 93600393 eller via e-post på carlp.otterbech@gmail.com. Vi ser frem til å høre fra deg!

Annonsen ble sist oppdatert 02.03.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
24 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10b
Produksjonsår
1993
Reg.nr.
UA16792
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
55 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!