Russeklær Dugnadsprodukter
Russedress

Russedress

Vi lager gruppeklær og russeutstyr!

Grupper & Busser:
Gruppe@russedress.no
buss@russedress.no
99097118

Support:
support@russedress.no
67156161

Russedress ble etablert i 2003 og ideen som de to unge gründerne hadde, var å designe unike og spennende kolleksjoner til hver enkelt russebuss. I tillegg ville de lage mer tidsriktig design på vanlig russeklær, samtidig som de presset prisene. Kvalitet har aldri vært noe kompromiss. Best kvalitet eller ikke noe. Selv om Russedress har tilbudt russen klær i mer moteriktig design har de alltid tatt vare på de gamle klassiske tradisjonelle plaggene.

Russedress var også først på markedet med å levere bussklær, noe som har gjort Russedress til den Norges ledende leverandør, med kunnskap om hva Russebussene er ute etter. Høy kvalitet produsert for å tåle en hard russetid er alltid i fokus. Alt er designet av Russedress sine egne designere, og alt av detaljer er gjennomtenkt. Fra stoffmaterialet i genseren, til den beste formen for unge mennesker.

Hvis bussen vil ha en helt unik egen kleskolleksjon er det helt mulig. Med Russedress sine klesdesignere kan du utforma og produsere din helt egen busskolleksjon av klær!

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Russedress Premium

Russedress Russedress Russedress Russedress Russedress
Russedress Russedress Russedress Russedress