Russeklær Dugnadsprodukter
SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE
SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE

SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE

Russebuss

SKAP DEN ULTIMATE RUSSEOPPLEVELSEN MED VÅR RUSSEBUSSUTLEIE

Er du på jakt etter den perfekte russebussen for enten 2024 eller 2025? Velkommen til Bussexpressen.

Vi er stolte av å være blant landets raskest voksende bedrifter innen utleie av busser og utstyr, og vår lidenskap ligger i å skape uforglemmelige opplevelser for alle våre kunder. Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service, er vårt mål å levere den ultimate russeopplevelsen på markedet.

HVA TILBYR VI?

Russebusser av ypperste kvalitet: Vi tilbyr et bredt utvalg av sidestilte busser tilgjengelig for utleie til konkurransedyktige priser. Våre busser er utstyrt med det nyeste innen lyd- og lysanlegg for å sikre en spektakulær atmosfære under hele russetiden.

Skreddersydde løsninger: Enten du ønsker kun bussutleie eller en komplett pakke med buss, sjåfør, lyd og lys, har vi løsningen for deg. Vårt erfarne team vil jobbe tett med deg for å skreddersy en løsning som passer perfekt til dine behov og ønsker.

Profesjonell service: Vi setter kundetilfredshet i høysetet, og vårt dedikerte team er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og veiledning, og sikre at din russeopplevelse blir en suksess fra start til slutt.

Lisenshjelp: Trenger du hjelp med å skaffe løyve på kjøretøyet? Ikke noe problem! Vi tar oss av alle formelle prosesser slik at du kan fokusere på å nyte russetiden.

VÅRT UTVALG AV BUSSER OG UTSTYR

Busstyper:

Senske sidestilte busser
Mercedes eller Setra modeller
Lengde: 12 meter
Aldersspenn: 1990–2002
Lydanlegg:

L-Acoustics – Kjent for kraftig og klar lyd, perfekt for å gi russetiden den beste feststemningen!


KONTAKT OSS

Er du klar for å ta din russefeiring til neste nivå? Ta kontakt med oss i dag på Instagram: bussexpressen, telefon: +47 478 49 516 eller mail: Mathias@beevent.no. hvordan vi kan hjelpe deg å din gruppe med å skape den ultimate russeopplevelsen? La oss sammen gjøre din russefeiring til et minne for livet!

Bussexpressen - Fest på hjul, hele russetiden!

Annonsen ble sist oppdatert 20.10.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
55 (Sidestilte)
Modell
Forskjellig
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
BT 00000
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!