Russeklær Dugnadsprodukter
Larven
Larven Larven Larven Larven Larven Larven Larven Larven

Larven

Russebuss

Halla!
Larven selges endelig til 08 kullet.

Bussen er blant de med flest registrerte sitteplasser med hele 29 regga. På midtrekka får du plass til 7 subber på rad, og 4 til bak. I tillegg får du plass til 8 topper, som gjør dette til bussen med best inne anlegg av alle de sidestilte veteranene. Nei dette er ikke blod ulovlig, ta kontakt så forklarer vi gledelig hvordan vi planlegger dette. Bussen har dobbel midtdør som ikke bare er praktisk, men gjør at lyden spiller godt ut av bussen på stoppesteder. I tillegg har bussen store luker, med plass til 4 subber subber og 9 topper. Dette skaper fantastisk utelyd, og garanterer at dere vil styre i ringene. I tillegg gjør det at gulvet rister på rulling. Legger til en illustrasjon av hvordan dette vil se ut på siste bilde

Vil du ha en buss alle gutta komfortabelt kan stå i velger du larven. Med en takhøyde på 195cm på det laveste punktet og over 2 meter på det høyeste, er larven en av de høyeste bussene. Pluss veldig god bredde er larven også en av de mest romslige bussene. Ser på muligheter for å gjøre bussen enda bredere ved å gjøre setene kortere

Larven har nylig fått en ny strømboks, og lydisolert tak, så høyttalerene kan spille på maks og lyden holder seg inne i bussen når dørene er lukket. Vi planlegger å totalrenovere bussen når vi får den etter rt 2025. Dette involverer blandt annet å bygge en ny og høyere tiara og klappkrone, nye seter, nytt sikringsskap, nytt gulv, utvide anleggsplassen, og pusse opp lukene for mer anleggsplass der.

Bussen er «halvautomat» som gjør den enklere og mer behagelig for sjåføren å kjøre enn en 40 år gammel manuell girkasse. Samtidig må du ikke erstatte hele girkassen om et gir ryker sånn som i automat, som de fleste busser har nå til dags.

I tillegg har bussen en ventilasjonsluke på taket som tillater bussen til å ha en uvanlig høy tiara, helt lovlig.

Larven har de siste årene forbedret stamtavlen sin drastisk, og vil bli enda bedre i årene som kommer. Ønsker du å fortsette larven sitt legacy? Da finner du kontaktinfo under.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller er interessert.

Mathias Berg-Lennertzen:
Tlf: 95493120
E-post: mathiasbl0102@gmail.com

Didrik Davies Bergseter:
Tlf: 91797469
E-post: didrikbergseter@gmail.com

Flere bilder og mer info finner du her: https://sidestilt.xyz/app/pages/buss.php?bussid=58

Annonsen ble sist oppdatert 18.10.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sidestilte)
Modell
Spania K92CL60
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
BS25304
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!