Russeklær Dugnadsprodukter
15 meter buss med stor lounge selges
15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges 15 meter buss med stor lounge selges

15 meter buss med stor lounge selges

Russebuss

Er du og din gruppe på jakt etter den ultimate russebussen? Søk ikke lenger! Bussen selges endelig videre til 07 eller overgira 08!

Vi presenterer stolt Racer1, en førsteklasses Scania Center LEH fra 2006 som er perfekt for grupper som vil ha en garantert bra RT. Bussen er 15 meter med 28+1 registrerte seter, en stor og romslig lounge og sykt bra takhøyde. Bussen kommer i en komplett pakke med anlegg, lys og aggregat inkludert i prisen. Hele midtdelen av bussen er fylt med anlegg, men er plass til mer både bak og foran i bussen om det er ønskelig. Det er en elektrisk dobbel midt dør og en enkel dør foran som gjør at det er lett adgang inn på bussen og musikken kan spilles ut. Alle setene er i svart skinn, som gjør at det er utrolig lett å vaske. Bussen er automat og har ryggekamera som sjåfører setter veldig stor pris på.

Denne bussen er alt gruppa de trenger for en suksessfull russetid, med en av de største loungene på markedet og bra lyd og lys med på prisen, er denne bussen en sterk vinner. Ikke gå glipp av sjansen til å sikre dere en utrolig bra og pålitelig russebuss!

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, vil avtale visning, eller legge inn bud (kun seriøse)
40840726 eller 46649654

Annonsen ble sist oppdatert 18.09.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
SCANIA CENTER LEH
Produksjonsår
2006
Reg.nr.
UA 26177
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!