Russeklær Dugnadsprodukter
BET 2025 selger verdens fineste buss!
BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss! BET 2025 selger verdens fineste buss!

BET 2025 selger verdens fineste buss!

Russebuss

Er dere på jakt etter en rålekker og praktisk russebuss som kommer til å gi dere en uforglemmelig russetid? Dont worry, we got you! Vi i BET 2025 selger nå vår fantastiske russebuss videre til neste heldige gjeng! Her får dere sjansen til å eie en av de beste bussene på markedet!

Bussen vi selger er en Volvo B10M fra 2000, en pålitelig og robust modell som er kjent for å være lett å vedlikeholde. Med deler som er lett tilgjengelige i Norge, slipper dere å bekymre dere for å finne reservedeler. Bussen er 12,4 meter lang med tidenes største, lengste og bredeste lounge. Stor nok til at man kan sitte oppå setene uten å dunke hodet i taket! Den har 25+1 gruppestilte seter, hvor man kan slappe av, eller nyte hverandres selskap;) Både med skinnseter og skinvegger (gjør det ekstra lett å vaske). Setene i loungen kan løftes opp og brukes som lagringsplass f.eks. til parakasen i russetiden. Bussen er manuell og har fått mye skryt fra erfarne sjåfører for hvor smooth og enkel den er å kjøre og for at den har ryggekamera som gir god oversikt. Den er utstyrt med enkel front- og midtdør, som gir rask og enkel adgang til bussen.

Bussen er i plettfri teknisk stand, noe som bekreftes av at den er EU-godkjent frem til sommeren 2025. Den har blitt godt tatt vare på gjennom årene, og er til og med godkjent på sikkerhetskontroll for russebuss for 4. året på rad. Svært få busser blir godkjent her, så det er en stor bonus! I år (2024) var 5. året denne bussen ble brukt som russebuss.

Bussen var nettopp på service og måtte bare fikse et par småfeil, som å fylle spylevæske, lyktespyler og kjørevæske - derfor kan dere være sikre på at denne bussen vil holde ut hele russetiden – og lengre. I tillegg følger det selvfølgelig med anlegg, grove lys som skaper stemning, samt en fet røykmaskin, så slipper dere å styre med å leie / kjøpe dette selv! Det er forøvrig selvfølgelig mulighet for å montere mer anlegg og lys dersom det er ønskelig. I luken på siden av bussen er det stor plass til evt. en batteribank eller andre praktiske ting.

Denne bussen har alt dere trenger for å gjøre russetiden til en suksess! Med en av de bredeste loungene på markedet, et topp lyd- og lyssystem, og god teknisk stand, er denne bussen en sikker vinner. Ikke gå glipp av sjansen til å sikre dere en russebuss som både er pålitelig, komfortabel og pen.

Ikke nøl med å kontakte oss for å avtale en visning eller få mer informasjon!
grimstadbussen2025@gmail.com

Annonsen ble sist oppdatert 25.08.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
2000
Reg.nr.
SX16459
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!