Russeklær Dugnadsprodukter
Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!!
Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!! Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!! Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!! Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!! Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!! Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!!

Nordstrand Damene Selger Sidestilte Raketten Til 08!!

Russebuss

Hey hey hey! Damene fra NB er endelig klare for å sende selveste RAKETTEN ut til værs igjen!

Chiksa med dobbel D’s selger bussen med dobbel D’s (dører), og dette vil dere IKKE gå glipp av. Med 5 subber og 3 topper over, i tillegg til at det er plass til 4 topper over loungen, 2 til over midtdøra, og 3 ekstra avhengig av oppsett, skal det lite til før det renner over, husk gummistøvler! 26 regga plasser gir dere muligheten til å ta med masse digge 010ere.

Rakka har en gal stamtavle, med gullkorn som Almighty 2014, Jegermarsjen og Vendee Globe. Rakka er lang og bred med en bredde på 2,5 meter og en lengde på 12,05 meter.

Bussen er en veteran, typen Volvo B10m-60. Fordelen med veteran er mange og en av de er at dere ikke trenger å betalte veiavgifter og bompenger. Om du virkelig skal ha det gøy i bæsso skal du værtfall ikke sitte, så setebelter er det bare å glemme i denne feite veteranen.

Har du nokk spenn kjøper du raketten, har du ikke det kan du holde deg til en gruppestilt eller svensk. Men om du har lyst til å være i ringen vet du hva du gjør!

Er dere interessert, ta kontakt!

Bussjef, Bianca Paus, +47 400 66 034

Annonsen ble sist oppdatert 30.07.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Sidestilte)
Modell
Volvo B10m-60
Produksjonsår
1981
Reg.nr.
JC51676
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!