Russeklær Dugnadsprodukter
KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm
KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm

KOMPLETT RUSSEBUSS med lyd/lys/strøm

Russebuss

KOMPLETT RUSSEBUSS (LAV km)
LYD, LYS, STRØM
GODKJENT FOR RULLING MED AGGREGAT (SVÆRT ETTERTRAKTET).

ETTER russetiden 2025 vil vi at denne solide russebussen finner nye eiere. Vi leverer bussen med EU godkjenning til etter Russetiden 2026.

Kom gjerne med bud. Alle bud vurderes seriøst men på grunn av godkjenning for aggregat og den komplette gode løsningen selger vi ikke til "skampris". ??

Bussen er "plug and play" helt komplett med alt av lyd, lys, aggregat, alkolås etc.
Fakta: Volvo B7R, 2001 modell med rett over 500.000 km.

Bussen er svært elegant innredet med isblå lounge og seter og mørke, flate vegger som kan males etter eget forgodtbefinnende.

Den har hele 24 godkjente rulleplasser som er svært mange for en 12 meter lang buss.

ANLEGG

Bussen kommer komplett med stereoanlegg. Anlegget er installert under bygging av bussen og det er dermed plassbesparende og gir en god og stor romfølelse i bussen. Høytalerne er innfelt i vegger, tak og lounge og i tillegg følger det med en dobbel 18" basskasse på gulvet ved bakdøren.

Totalt er det åtte topper (seks i bakvegg og to i tak) av god kvalitet. Der er 6 stk 18" subber - hvorav fire er innebygget under loungen. Det gir en kul "omringende" lyd og bassen fyller bussen på en god måte.

Der følger også med en ute-høyttaler med to 15" basselement og 2 syke diskanter som er skreddersydd for bussens lasterom.

Alt av forsterkere, DSP og mikser følger med i eget skap bak sjåføren.

Det er montert separat volumkontroll for sjåføren slik at h*n kan skru ned hvis det for eksempel er politikontroll.

Lyden styres ellers fra nettbrett på veggen ved loungen.

OBS! Dette anlegget spiller etter min mening sinnsykt. MEN det vil på ingen måte måle seg med de store satsebussene og du vinner neppe ringen. Like fullt er hørselvern påkrevd og det følger med "tinnitusgaranti" hvis man ikke beskytter hørselen.

Det følger med full diskobelysning innvendig og en stor utvendig lysrigg med 6 led-barer og 2 blitz-strober.

STRØMAGGREGAT

Som en av de ENESTE bussene i Norge er denne bussen godkjent for rulling med strømaggregat. Dette på grunn av måten det er innbygget og installert på. Dette er dokumentert og skrevet inn i bussens vognkort.

Aggregatet på 7 kW følger med...

DENNE GODKJENNINGEN ER SVÆRT VERDIFULL OG GJØR ALT TRYGT OG GODT FOR BÅDE SJÅFØRENS FØRERKORT OG GJENNOMFØRING AV EN KUL RUSSETID.

MERK: BUSSEN KAN FØRST OVERTAS ETTER RT25 DA DEN ER UTLEID.

TEKNISK:

Bussen har vært jevnlig og godt vedlikeholdt av seriøse verksted. Den gir inntrykk av å være i teknisk og mekanisk god stand. Det har selvfølgelig vært merknader på noen av EU kontrollene men alle slike feil og mangler har blitt ordentlig og fagmessig reparert på verksted. Bussen har lav km stand i forhold til alder og kan derfor vare i mange mange år til.

GENERELT:

Bussens "Stamtavle":

2019 NORVEGEN, Haugesund (G)

2020 TWISTED MINDS, Karmøy (G)

2021 WILD NIGHT, Haugesund (J)

2022 ATLANTIS, Haugesund (G)

2023 SNØSTORM, Haugesund (G)

2024 RACEBAR, Haugesund (J)

2025 (Undisclosed), Haugesund (J)

2026 - Dere?

Ta kontakt for en hyggelig bussprat. Vi er et lite men seriøst firma med voksne eiere. Vi tar trygghet og sikkerhet på alvor og har derfor kun gode busser i stallen.

Dette er bussen for dere som vil ha det problemfritt og enkelt. Her kan dere feste og kose dere og ikke ta hensyn til alt "jaget" om alltid være best, størst, høyest og mest... Denne bussen er MER enn god nok og alt er klart til å starte festen. Dette er bussen som både russen og foreldre kan like.

Vi kan godta avbetalingsløsninger.

Annonsen ble sist oppdatert 14.06.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B7R
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
SD91825
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!