Russeklær Dugnadsprodukter
Gira på rogalands lengste lounge?
Gira på rogalands lengste lounge? Gira på rogalands lengste lounge? Gira på rogalands lengste lounge? Gira på rogalands lengste lounge? Gira på rogalands lengste lounge?

Gira på rogalands lengste lounge?

Russebuss

«mamma» ruller evig, vi selger nå vår kjære buss videre til 07, eller overgiret 08.
Bussen er en 15meter lang rutebuss, scania vest center le 2004 modell. Med dobbel front og dobbel midt. Bussen går på diesel og er automat, noe som er en fordel ettersom de fleste sjåfører foretrekker det.
Bussen er rigget med 22+1 seter, men får også med 2 seter til.

Bussen har vært russebuss 3 ganger,
Forsvaret 2021 Drammen (g)
Globuss 2023 Kongsvinger (g)
Willy donka 2024 Stavanger (j)

Bussen har rullet feilfritt gjennom alle tre årene, og bussen er i en så og si perfekt teknisk stand. Alt av «slite» deler ble byttet ut i fjord, bla. Reimene i motoren. For å forhindre at det skal skje slitasje skader. På Eu godkjenningen i år hadde den kun en feil og det var en 1-er feil på ett manglende brannslukningsapparat. (noe som er veldig bra for å være en russebuss)

Bussen ble godkjent som russebuss for noen år siden, og har derfor fått russeoblat i frontruta, som fører til masse fordeler om dere møter på svv eller politiet på rulling (kan lese mer om russeoblat på statensvegvesen) det er totalt 7 russebusser som har dette oblatet, som vil si at nå som det blir strengere regler angående russebuss osv er dette en av de sikreste bussene du kan kjøpe mtp på salg videre, og som du med en sikkerhet vet er lovlig de neste årene


Ettersom det er en rutebuss og den ikke har luker under, har vi oppbevaring under hele loungen, så der er det plass til parkaser, ryggsekker vanndunker osv til hele gruppen. Vi har også varme/aircondition i sittegruppene, og i loungen, som er meget greit og ha. Siden det er ulovlig og kjøre med aggregat på (og det er mer brannfarlig) har det blitt bygget en boks fremme over høyre hjul hvor en batteripakke kan stå trygt og godt.

Om dere vil satse interiør er det flere interiør rammer i bussen, i ulike størrelser 2 fremme ved sittegruppene og to store bak i loungen.

Alt av lys, LED-striper, LED-signs, lasere følger med bussen, det er spotter i taket, striper langs gulvet og taket, og lasere fremme og bak i loungen. Får også med røykmaskinen som er innebygd i loungen. Sist men ikke minst får dere selvfølgelig med strippestanga, som har plass i bussen.


Ved spørsmål/interesse/visning ta kontakt med
Helena Gulliksrud 46195940
Eller
Iselin Kindervaag 90885410

Annonsen ble sist oppdatert 04.06.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Scaniavest center le
Produksjonsår
2004
Reg.nr.
UA 24713
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!