Russeklær Dugnadsprodukter
Volvo Russebuss 15 Meter
Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter Volvo Russebuss 15 Meter

Volvo Russebuss 15 Meter

Russebuss

Selges for høyeste bud.

NGJentene 2024 (Batbabe2024) selger vår flotte "15 meter" russebuss "Lefsen". Den har fungert helt etter planen gjennom russetiden. Bussen har rullet hver dag. Den ble eu-godkjent i april 2024.

Bussen sine mål 14,50m lang, 2,55m bred og 3,40m høy.

Bussen har gått sitt første år som russebuss i 2023. Tidligere har den kjørt som rutebuss i Gøteborg. Kjøpt av busseksperten i August 2022, bussen har kun gått nå to sesonger som russebuss. Feilfri begge årene.

Bussen selges med godkjent ombygging fra Statens Vegvesen, også denne godkjenningen er fra april i år. Bussen er godkjent med 23 seter, inklusiv sjåfør. Bussen sin opprinnelige registrering er 27 inklusiv sjåfør. Det følger derfor med 3-4 løse seter som kan settes tilbake i bussen.

Det er levert aggregatrom av busseksperten, disse er tettet med brannhemmende isolasjon, det er også trukket ledninger fra innvendig i bussen til aggregatrommet slik at anlegget kan gå direkte på aggregatene. Rommet på dørsiden har to stor vifter som holder hele aggregatrommet (begge 2) kjølt ned. Ved salg vil 2 aggregat type Champion 8KW med fjernkontroll følge med. Vi har ikke brukt disse, eller startet dem, da vi ble anbefalt batteripakker. Dermed vil aggregatene ikke være montert ved kjøp. Uansett, aggregatene følger med i den tilstand de står.

Bussen har en stor lounge med god plass til lagring under for jakker, sekker, bussutstyr (kjettinger, olje og andre viktige deler) ikke minst er det plass til røykmaskin under loungen.

Bak loungen er det plass til høytalere. Foran loungen er det også gjort plass til høytalere. Ved inngangsdøren er det stor plass til anlegg, det er bygd inn kryssfinerplater både foran lounge og ved inngangen for å få mest mulig anlegg inn i bussen. Ingen tvil om at bussen kan ha anlegg! (Anlegg selges ikke med)

Setene er trukket i sort skinn og passer fint med de sorte veggene og det hvite skinntaket. Alt av innvending materialer er relativt nytt. Bussen har derfor lite bruksmerker.

Bussen er god å kjøre, ligger godt på veien med gode dekk, det er både ryggekamera og dørkamera, den er oversiktlig i speil og har elektriske speil med varme, cruisekontroll og retarder. Bussen har kjørt uten noe form for driftsproblemer under vårt eie, den er sprek og har en ZF girkasse som girer veldig sømløst.

Nye deler 2024:

I vår eie har vi satt inn to nye hovedbatterier i bussen, et nytt dekk, installert lys utvendig over dør bak, lys innvendig over dør fremme og bak. Begge drivstoffslangene. Platform til høytalerne er byttet fra spon til kryssfinerplater. Det meste av reparasjoner er utført på verkstedet til Tide. Legger ved kvittering, hvor det fremgår hvilke nye deler og reparasjoner som er gjort på bussen.

Bussen er helt klar for rulling i 2025 uten at man skulle trenge reparasjoner eller investeringer så langt vi kjenner til. Vi vet ikke om noen feil ved bussen.

Bussen overleveres kjøper ved betaling. Ingen forskuddsbetaling vil bli krevd, og ingen selgerkreditt vil bli gitt.

Kilometerstand er omtrentlig beregnet da vi har glemt å lese av eksakt verdi. (Var 820 000 da russetiden startet)

Annonsen ble sist oppdatert 25.06.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
23 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B12bl
Produksjonsår
2005
Reg.nr.
HK 15382
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!