Russeklær Dugnadsprodukter
Pappa Selges!
Pappa Selges! Pappa Selges! Pappa Selges! Pappa Selges! Pappa Selges! Pappa Selges!

Pappa Selges!

Russebuss

Pappa selges til nye eiere, nemlig 08!
Pappa er en av 4 eneste norske sidestilte som har lovlig taklast/krone, hvor det er mulighet for å ha veldig mye anlegg på taket så lenge det er plass. Bussen har også 6 subber og 6 topper inne. Bussen rullet helt feilfritt i blant annet årets russetid og omtales som en av de bedre tekniske av Oslo/Bærum bussene i år. Flere ting har blitt fikset i løpet av det siste året på bussen blant annet; Bygget om hele taket og lagt opp K1 langs hele kanten med mye lys, og bygget på krone. Alt av det elektriske opplegget i bussen har også blitt fikset, slik at bussen tåler et sterkere aggregat, samt tåler mer anlegg. Dette innebærer at alt det elektriske i bussene er renovert og funker som det skal. Det er også endringer som vil bli gjort før RT 2025 som innebærer: ny bakbrems, muligens nytt gulv og fjerne rust.

Bussen er en Scania modell som er et nordisk merke, og som gjør det lett å få tak i nye deler dersom noe skulle gått galt. Dermed slipper dere å bestille deler fra utlandet som ofte tar lang tid.

Innvendig er bussen en av de bredere og høyere sidestilte veteranene med korte snublekanter. Pappa har også dobbel front- og midtdør som både er praktisk, men også sørger for at ute lyden på stoppesteder blir forsterket enda mer sammenhengende med takriggen.

Om dette er en buss som faller i smak for dere, Gjerne ta kontakt for spørsmål, bud eller for å sette opp et uforpliktende møte!:
Tlf: 488 55 610 (Fredrik Næss)
E-post: fredrik@stayhungry.no

Annonsen ble sist oppdatert 24.05.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
22 (Sidestilte)
Modell
Scania Cn 112 Cl B 60 Aa
Produksjonsår
1987
Reg.nr.
AA25983
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!