Russeklær Dugnadsprodukter
12m Russebuss Selges
12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges 12m Russebuss Selges

12m Russebuss Selges

Russebuss

PIMPSONS 2024 selger Kjeppen videre til 06/07.

-Jævlig mye anleggsplass pga bussen bare har 18 sitteplasser. Det er plass til 4stk KS28, noe som er veldig mye til å være en 12m gruppestilt buss. Et ekstra dobbelt sete følger
med så det er mulig å få 20 plasser imot at dere får mindre anleggsplass.

-Loung er bygd om og kledd med stilig spilepanel. Sitteputene i loungen stikker litt ut slik at det er mulig å ha en led stripe under som lyser opp spilepanelene.

-Tau er også montert i taket fra anlegget til loungen for å holde seg fast. Disse er festet i stålbjelker i taket så de tåler en god del vekt.

-Bussen har en svært lav kilometerstand som er veldig positivt med tanke på slitasje på motor, girkasse og drivverk. Sjåførene som har kjørt bussen sier den går som ei klokke. Verkstedet som utførte EU-godkjennelsen sa bussen var i bra stand.

-Lasteluken bak har plass til 2stk Honda eu70is strømaggregat. Det er montert 2stk kanalvifter for god kjøling. Den ene blåser luft inn og den andre blåser ut.

-6 led barer på taket til en verdi av 12 000,- følger med. Røykmaskinen og laseren på taket følger ikke med. (Led barene kan følge med demontert eller montert etter deres ønske mot 5 000,- ekstra.

-Anlegget og lyseffektene innvendig følger ikke med da det er leid av Verket lyd og lys AS.

-Det er ikke 230V strømanlegg i bussen. Men dette er ikke noe problem da de som leier ut anlegg kan dra skjøteledninger direkte fra aggregatene til alt fra anlegg, lys og mobillading.

-Takluken bak er ødelagt og tettet utvendig. Dette er ikke noe som de påpeker på EU-kontroll. Takluken fram er litt skadet utvendig men fortsatt tett og godkjent som en nødutgang.

Annonsen ble sist oppdatert 29.04.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
18 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10m
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
XK30607
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
400000
Har takrigg / krone!
230 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!