Russeklær Dugnadsprodukter
12 meter russebuss selges
12 meter russebuss selges 12 meter russebuss selges 12 meter russebuss selges 12 meter russebuss selges 12 meter russebuss selges

12 meter russebuss selges

Russebuss

Vi selger vår flotte 12 meter lange russebuss.
Bussen er en 2001 Scania L94 modell. Bussen hadde sitt første år som russebuss i 2019 da den har vært ruterbuss til 2019! Den har 24+1 godkjente sitteplasser og en stor brei lounge.

Bussen har automatgir noe de fleste sjåfører setter høyt! Setet til sjåføren er byttet ut og er bare brukt under russetiden til 04, (2023). Sjåførene som har kjørt denne bussen har satt gode ord om hvor god den er å kjøre. Han forteller også om hvor god tilstand den er i. I tillegg har vi hatt flere runder med ulike mekanikere til å se på den, og de er overrasket over hvor god stand den er i! (Til å være en russebuss)

Det er eget rom til aggregat i det ene siderommet på bussen, dette er ytterst viktig for å holde HMS. Rammen som ligger under bussen og holder selve overdelen av bussen oppe, er byttet ut i sommeren 2023. Den er splitter ny og forsterket. Varmeanlegget i bussen er også utrolig bra, man blir ikke kald og det er såpass god aircondition at rutene ikke dugger til for sjåføren!

Bussen har aldri hatt problemer med å starte eller andre tekniske feil.
Vi jentene digger bussen fordi det er høyt under taket, en buss med stikkontakter til lading under rulling, bra varmeanlegg og lagrings muligheter under setene i loungen. Bussen har også store luker under som er gode til oppbevaring eller evt uteanlegg!

Bussen står i Gjøvik

Kontakt:
Tlf: 46770063 Eller Mail :Tirilbfj@gmail.com Ved interesse ☺️

Annonsen ble sist oppdatert 18.04.2024

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Scania L94
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
CF 11931
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!