Russeklær Dugnadsprodukter
Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg
Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg

Russebuss Leies Ut Med Anlegg Og Godkjent Lysrigg

Russebuss

Russ 2024, 2025 og 2026 har denne bussen på 12,4 meter, 345cm høy. Denne har godkjent lysrigg på taket, det e godkjent i vognkortet. Denne leveres med enormt uteanlegg, inne anlegg, lys/lyd og røyk. 24+1 registrerte sitteplasser. Leies ut for 550 000 kr. Dere ordner paint, sjåfør, drivstoff, bom og eventuelt ls om dere skal på det. Kontakt Partybussmarked for mer info.
Alle våres busser leies ut EU godkjent og godkjent som russebuss. Vi er opptatt av og yte god service og godt samarbeid!
kontakt oss om det er noe dere lurer på!
Krister Hevrøy 94182893.

Annonsen ble sist oppdatert 18.12.2023

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
Scania
Produksjonsår
1991
Reg.nr.
DJ 00000
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!