Russeklær Dugnadsprodukter
Gira på å leie årets lyd og russebuss?? 2024/25/26
Gira på å leie årets lyd og russebuss?? 2024/25/26 Gira på å leie årets lyd og russebuss?? 2024/25/26

Gira på å leie årets lyd og russebuss?? 2024/25/26

Russebuss

Er dere gira på kronisk tinitus og kraftigere bass enn noen andre busser? Vi tilbyr utleie av soon-to-be tidenes buss. Etter flere år med planlegging har vi funnet en ultimat kombo, dere vil få vårt nyesete anlegg som slår ks28 med god margin samt en veteranbuss med umenneskelig anleggsplass. Hva mer kan man be om?

Bussen er litt av et beist. Det er en Scania veteranbuss på hele 12,2 meter med et underliggende truck chassis. Med andre ord kan denne lastes opp med en vill mengde anlegg uten problem. Ikke minst er bussen helt flat baki, kombinert med en vill takhøyde og bredde kan vi ordne dere hva enn dere ønsker. Vi alle ønsker en feit dobbel midtdør, men dette er out of date. Bussen vår kommer med den feiteste side døra du finner på en russebuss. Snakker en feit og høy dobbelt sideluke for at anlegget kan kaste lyden rett ut og man kan dominere på møteplassene.

Anlegget er custom designet for maksimum ytelse og spiller ut ks28 i både dybde og ikke minst høyde med god margin. Vi snakker et anlegg som er kraftigere enn noe som er brukt tidligere, er dere klare for å sette ny standard? Vi står også for å leie ut mest mulig lyd for penga, hvem skulle tro at man sparte penger på å satse størst ;)

Vi er på utkikk etter grupper fra 2025-2027 som er ute etter å satse på årets lyd og ikke minst spare penger. Er dette dere? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

(Ta gjerne kontakt anngående spørsmål og anleggsutleie dersom dere har buss)

Annonsen ble sist oppdatert 23.11.2023

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
26 (Annet)
Modell
SCANIA F112CL60
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
LL00000
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!