Russeklær Dugnadsprodukter
Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent)
Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent) Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent)

Mercedes-Benz Sprinter(Nettopp Eu-godkjent)

Russevan

Selger en så og si strøken Mercedes Sprinter russebil, grunnet skal bygge egen bil.

Hvis du er ute etter en LANG russebil på hele 6,5 meter, med et helt sinnsykt anlegg(ett av de beste i Norge?) er dette absolutt bilen for deg!

Bilen ble nettopp Eu-godkjent i september 2023, så den har 2 russetider foran seg uten eu-godkjenning.

Fikk kun to mangler på første eu-kontroll(stramming av håndbrekk og bytte av slitt stab-stag foran), noe som sier litt om hvor god stand denne bilen er i, tross for alderen. Dette ble fikset hos merkeverksted og etterkontroll ble også tatt der.

Anlegget består av en svær basskassa bak i bilen som dunker og rister helt sinnsykt.
Den består av 4stk 18tomm DD-audio subbere på 1250Wrms hver!
I tillegg er det 8 DD-audio mellomtoner(4 foran og 4 bak), 4 horndiskanter(2 bak og 2 foran) som spillee utrolig høyt og skarpt, men samtidig veldig pent!
I tillegg er ute-anlegget utvider med 4 Ground Zero mellomtoner som spiller langt og høyt!
Anlegget styres via Bluetooth, som enkelt kobles til telefon eller iPad.
Som sagt har bilen både helt vilt inneanlegg, men også et kraftig uteanlegg. Basskassen er vendt utover, slik at når dørene bak er lukket merker man det ekstremt godt, mens når de åpnes kan bassen kjennes mange meter unna!

Det sitter en 600w inverter fra 12v dc til 230v ac for å gi strøm til lys og røykmaskin.

Det er satt inn en KRAFTIG dynamo i motoren som gjør at aggregat ikke trengs. Det er på hele 200A på tomgang, og 320-340A ved normal kjøring!
Taket er lyd- og varmeisolerende fra innsiden, noe som gjør at den holder godt på varmen når det er kaldt ute, og gir bedre akustikk i bilen, noe som det nye taket bidrar til. Bilen har nå en takhøyde innvendig på omtrent 183cm og 195cm til takluka. Både bedre høyde og bredde inni nå enn originalt.

Apple CarPlay-skjerm er installert i bilen, som både kan styre musikk, kart, osv..

Har kun påkostet bilen i vårt eie med mer anlegg, nytt tak, isolering, apple CarPlay-skjerm, nytt taktrekk, nye baklykter, lykteglass foran, så og si alt av pærer i hovedlys, baklys, blinklys, osv.. samt lister og taktrekk i førerhuset og mye småfiks her og der..

Legger ut bilen for 170.000kr fordi vi vil bli kvitt den for å kjøpe en bil vi kan bygge helt selv. Vi vet godt at om vi hadde ventet til etter russetiden, hadde vi fått solgt denne for nærmere 200.000kr da jeg tviler på at du finner en så strøken, lang russebil med et slikt anlegg.

Eneste negative jeg kommer på er at speedometeret sluttet å funke for en uke eller to siden. Dette bør ikke være noe stor fiks? Evt kan vi ordne en gps-fartsmåler før salg..

Nærmere beskrivelse av anlegget kan sendes, har alt av specs på alt som tilhører stereoanlegget.

Mer bilder kommer!
Ta gjerne kontakt på 47716656 ved interesse!😊

Annonsen ble sist oppdatert 05.10.2023

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes-Benz Sprinter
Produksjonsår
1997
Reg.nr.
LJ37301
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
170 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!