Russeklær Dugnadsprodukter
Chevrolet Beauville
Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville Chevrolet Beauville

Chevrolet Beauville

Russevan

Chevrolet Beauville, 1993
Bilen blir veteran neste år (2023)
Det er diesel bil og den er automat

EU-godkjent til 2024
Kilometerstand: 268 297 – kilometerstanden har steget.
Bytta toppakning, dynamo og startmotorNo er tiden dessverre inne for og selge gobilen vår, eller som vi lika å kalle den, monstertrucken vår.
I vårt eige har vi hatt fokus på at bilen skal være i god tilstand, meir enn utsjånaden på den. Russebilen er registeret på 7stk, men der er 8 belte i russebilen og det er fult mulig å omregistrere den til 9stk. Vi hadde tenkt å gjøre det, men vi rakk det ikke.

I vårt eige har vi:
• Tettet to lekkasjer i taket
• Byttet ut taket bake på russebilen
• Pusset og malt veggene på innsiden av bilen og fremme
• Malt borde og skjært det litt mindre for at det skal være bedre plass i russebilen – måtte ha nytt bord etter at noen knakk det gamle. kan evt få med den gamle plastikk plata.
• Festet led-lys langs taket bake.
• Vi kjøpte bilen med gåen toppakning, og den har vi skifta ut så den er ny
• Vi byttet dynamo på bilen, dette på grunn av at dynamoen ladet dårlig.
• Vi har også bytta startmotor på bilen, vi trodde starmotoren var gåen, det var den altså ikke, men bare en bolt som er knekt inn i festet.
• Vi kjøpte bilen også uten anlegg, som vi nå har fått inn. Anlegget er ikke stort, men det spiller ganske så bra for å være så lite, dette har vi fått mange kommentarer på. Det er også fult mulig å bygge om, eller gjøre det større.
• Vi har kjøpt nytt batteri til anlegget, dette følger med 3 års garanti på biltema.
• Byttet to rele. Disse har med strømmen til bilen å gjøreI starten av russetiden hadde vi litt startproblemer, dette var da dynamoen som ikke ladet, som gjorde at bilen ikke fikk nokk batteri til å starte, etter vi skifta dynamoen på bilen starta bilen på første forsøk, helt frem til vi fant den ene bolten som var knekt inn i festet som holder startmotoren, dette ga resultat i at det bare var en bolt som holdt startmotoren, som gjorde at startmotoren kunne «skli ut av sporet», dette har vi bare funnet en midlertidig løsning på, men vi har tenkt til å fikse slik at neste russekull ikke får noe problem med dette.

Når vi har vert ute på rulling har vi vert strenge med sjåførene om at bilen ikke skal presset mer en 60-km/t. Vi har også ei hovedsikring som ligger i panseret, dette er sikringen som
holder på all strømmen i bilen, og bør bli skrudd av for hver gang en stopper bilen, da risikerer man ikke at bilen går tom for strøm.
Det vil følge med diverse materiell som startkabler, vaskeutstyr, bolter og sikringer, plater til og kunne bygge opp anlegget/bygge vegg.

FØR SALG
Før bilen blir selt kjem vi til å fikse seta på bilen, ordne bolten som har knekt i festet på startmotoren.

Annonsen ble sist oppdatert 20.05.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
7 (Sittegrupper)
Modell
Chevrolet Beauville
Produksjonsår
1993
Reg.nr.
ju65268
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
75 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!