Russeklær Dugnadsprodukter
Volkswagen Caravelle
Volkswagen Caravelle Volkswagen Caravelle Volkswagen Caravelle Volkswagen Caravelle Volkswagen Caravelle Volkswagen Caravelle

Volkswagen Caravelle

Russevan

Russebil/ Russevan Til salgs!

Det er med tungt hjerte på tide å selge russevanen vår videre til neste års russ. Den kan bli tatt over etter 17. mai, når russetiden er over. Bilen er god å kjøre når man blir vandt med å litt kjøre større og tyngre biler, og den bruker lite drivstoff. Bilen er EU-godkjent frem til januar 2023. Den eneste feilen fra sist EU var skiltlys, dette har vi ikke fikset da det er utsolgt av lyktene, men EU skal nok gå helt fint. Denne bilen har mange år igjen som russebil.

I vårt eie har vi hatt den på verksted å fått:
- Ny registerreim
- Ny vannpumpe
- Ny slavesylinder
- Ny luftenippel Venstre bak
- Ny girspakovergang
- Fått luftet bremsene
- Fått bremsevæskeservice
- Fått inspeksjon av bremsesko og bevegelige deler
- Fått justert ut bremsesko
- Fått test av håndbrekk i bratt Bakke (OK!)

I løpet av vårt eie har vi også endret andre ting:

Fremme med fører er det en hoved strømbryter til anlegget slik at dette ikke tapper strøm når bilen ikke er i bruk. Anlegget følger med samt overgang til iPhone da det originalt er AUX.

Bilen er malt svart men vi har spraymalt vårt navn over, dette dekkes lett me 1-2 strøk med maling.

Når det gjelder interiør har vi lagt inn nye LED-lys i tak og rundt bordbeinet, kontroller følger selvfølgelig med. Bordet er malt svart og signert med våre navn, dette kan lett males over om det ikke ønskes.

Vi har lagt skinntrekk på setene, og velour-teppe med stjerner i taket. Teppe og stjernene kan lett fjernes å byttes ut. Rutene er sotet med 5% sot, og bilen fikk nye hjul fra forrige eiere.

I løpet av vår russetid har vi hatt 1 problem med bilen. Bilen tapper mer strøm fra batteriet enn nødvendig. Det er mulig å bytte batteri men bilen vil fortsatt tappe mer strøm en nødvendig, vi har ladet batterier og måtte starte bilen med booster første gang. Det vi har gjort er å koble ut strømmen fra batteriet når bilen parkeres, og koble på igjen når den skal brukes. Å stoppe og starte bilen mens den er i bruk er ikke noe problem. Å koble av å på batteriet er enkelt og tar ikke lang tid å gjøre.

Bilen er klar for nye eiere og nye eventyr!
Ta kontakt for spørsmål eller visning

Selges til høystbydende, bindende bud.

Annonsen ble sist oppdatert 04.05.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Annet)
Modell
Volkswagen
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
PN96308
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
65 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!