Russeklær Dugnadsprodukter
15 m russebuss med MEGA lounge
15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge 15 m russebuss med MEGA lounge

15 m russebuss med MEGA lounge

Russebuss

Hei!
Vi på Rollin Chaos 2021 skal nå selge bussen vår etter en uforglemmelig russetid!

Bussen ble kjøpt i slutten av 2020 gjennom Bussexperten og rullet for første gang som russebuss sammen med oss i rt 2021. Bussen var i god stand og den ble Eu-godkjent på første forsøk. Gjennom russetiden oppsto det en del småfeil og problemer.

Den ene batteriklemma på den ene polen på batteriet ble gåen og batteriet ble defekt. Ettersom det ene batteri ble defekt og det andre begynte å bli slitent, valgte vi å kjøpe to splitter nye batterier i starten av september 2021!

Vi hadde ett uhell med sjåføren vår, som førte til at to av rutene knuste. Dette er doble glass, og det er kun den ytterste ruten som er knust på de to rutene.*

I tillegg har vi en dørpumpe som er tom for luft og trenger litt kjærlighet for å fungere helt optimalt.

Mellomakselen på bussen har vært sveiset to ganger som en midlertidig løsning gjennom russetiden slik at vi har fått den mest optimale russetiden vi kunne. I etterkant nå har den blitt sveiset på verksted og er oppe å går igjen! Trafikksikkert! Vi har også byttet ut boltene til mellomakslingen slik at festene/ boltene er nye og optimale.

*Dersom man fikser seg en forsikring som dekker skader ført på eget kjøretøy er det mulig at man slipper unna vinduene med bare en egenandel. (Dette må kjøper selv sjekke opp)

I tillegg har bussen vært på eu-kontroll september 2021 for å få en fullstendig oversikt over feil og mangler. Bussen ble ikke godkjent, men vi har sjekket opp kostnadene for å reparere hos et verksted og kommet frem til en god deal dersom du/dere skulle være interessert. Grunnet disse manglene/problemene velger vi å selge bussen for en rimelig penge, til tross for at verdien av bussen vil bli betydelig større etter reparasjon!

Ta kontakt for nærmere informasjon og eventuell avtale for visning! Vi tar gjerne imot bud ved interesse.

Annonsen ble sist oppdatert 07.03.2022

Sitteplasser
27 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M Star 302
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
hk13091
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
150 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!