Russeklær Dugnadsprodukter
SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT!
SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT! SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT!

SPESIALLAGET BUSS - 15M buss levert komplett med lyd, lys og graffiti osv. FERDIG EU GODKJENT!

Russebuss

Vi bygger alle type russebusser etter deres ønsker og budsjett. Vi kjøper busser og bygger de etter deres konsept, hvor dere får bli med på planleggingsprosessen slik at dere får deres drømmebuss.


Så hvordan fungerer dette? Slik det fungerer er at vi starter med et møte med dere, hvor vi går gjennom hva dere ønsker, hvordan budsjetter dere har og hva som er viktig for dere. Videre setter vi opp et tilbud etter møtet slik at vi kan lage den bussen dere drømmer om. Samarbeidet starter ofte i 1. eller 2. klasse hvor vi legger opp en plan om hva slags buss vi skal lage, vi legger også opp en nedbetalingsplan slik at dere slipper å betale alt med en gang.
Videre kjøper vi en russebuss som er 2000 modell eller nyere. Vi river alt, flytter seter slik at dere får det antallet dere ønsker, fikser interiøret og setetrekk etter deres konsept, setter inn lyd og lys-effekter og tagger bussen. Dere får skisser og vi holder dere oppdatert gjennom hele prosessen. Når bussen er ferdig bygd godkjenner vi bussen slik at dere får en ferdig EU godkjent russebuss.

LYD OG LYS
Lyd- og lyspakke prosjekteres i samråd med kunde, slik at den passer perfekt til ønske og budsjett. Det kan leveres alt fra mindre konsertanlegg, til store satsepakker/festivalanlegg. Vi har anlegg fra alle de største leverandørene.

GRAFFITI
Graffiti sprayes på utsiden av bussen av våre flinke kunstnere, som flys inn fra forskjellige land i verden.

INTERIØR
Vi bygger bussen innvendig etter deres konsept. Vi har flere planleggingsmøter og en løpende dialog med alle våre kunder slik at dere får det beste interiøret til deres konsept. Dere kan komme med innspill underveis.

EU KONTROLL OG ANDRE GODKJENNELSER
Vi leverer ferdig EU godkjent russebuss før russetiden. Dokumentasjon på ombyggingskontroll til riktig antall seter, samsvarserklæring på elektrisk anlegg osv medfølger ved kjøp.


REFERANSER
- Badeland 2021
- Babylon Club 2021
- Hvelvet 2020
- Nice for what 2020

PRISER
Vi priser våre busser etter deres budsjetter og ønsker. Vi har kunder som både har lavbudsjett og andre kunder som satser med et høyere budsjett. Etter en dialog hvor vi vet hva dere ønsker setter vi opp et detaljert tilbud med pris.

OM BUSSFIX
Bussfix er driftet av håndverkere og ingeniører, og har på få år blitt en av landets største aktører på alt innen russebusser. Vi har også samarbeid med alle de største aktørene innenfor andre felt, slik at deres gruppe kan få en rekke sponsorfordeler ved å ha samarbeid med oss. Vi holder til på Høvik i Bærum hvor det også er mulighet for å komme innom på et møte og lydprøve.
Kontakt oss i dag for et uforpliktende infomøte og eventuelt tilbud på det deres russegruppe trenger!
Mail: post@bussfix.no
Instagram: @Bussfix
Web: www.bussfix.no

Annonsen ble sist oppdatert 10.05.2021

Sitteplasser
32 (Sittegrupper)
Modell
Scania
Produksjonsår
2000
Reg.nr.
XX22222
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!