Russeklær Dugnadsprodukter
Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy
Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy

Volvo Feltvogn, Omdannet Millitært Kjøretøy

Russevan

https://www.finn.no/196482711

Her har du muligens Norges råeste og kuleste russe-konsept!

Dette er et gammelt militært kjøretøy omgjort og pusset opp til å nyte russen gjennom en fantastisk russetiden.

Kjøretøyet er en Volvo-feltvogn tidligere eid av det Norske Forsvaret, men kjøpt i fjor av oss gjennom Olav Teigen As.

Siden den tid har vi pusset den opp med nye deler, ny maling og til og med EU godkjent den frem til høsten 2021
For de som liker detaljer så har vi hovedsakelig byttet deler som bremserør, nye batterier, ny starter, installert led bar, bensin-rør, nye trommelbremser bak, og mye andre småting.

Som nevnt har vi også malt kjøretøyet, den ble akkurat ferdig malt, et prosjekt vi har lagt mye tid inn i, hvor det orginalen kamuflasje mønsteret har blitt holdt, men nå i en mer passende russefarge med en viss form for kammo rød (Signal rød, egendefinert mørk rød, og svart). Malingen er benga-lakk, hovedsakelig for å holde både rust og vann langt unna bilens indre.

Interiøret på kjøretøyet og også gjort helt om, de originale harde feltsetene bak er byttet ut med store mye selvlagde sofaputer som er sammenhengende. Sofaen gir også tilgangen til flere sitteplasser bak, og i kombinasjon med at det ikke er påbudt med setebelter gir dette mye rom. Mange deler av interiøret er malt svart, og andre deler er dekket med svart lær. Gulvet er dekket med barneroms tepper med veimønster, noe vi syntes var en komisk detalj (Disse er ikke så rene som de en gang var). I taket har vi lagt en svart malt presenning, dette var for å beskytte kjøretøyet ekstra mot regn når taket ikke var malt, nå som det er malt er sansen for en våt opplevelse tilsvarende umulig. Legg merke til at den fremre delen av kjøretøyet, altså hvor føreren sitter er uendret fra resten av kjøretøyet.

Lys i interiøret er også installert med en sotet lys list som får lyset til å se ekstra bra ut. Lyst stripene er festet langs kantene av taket, samt langs gulvet. Lyset i taket har muligheten for å "følge" musikken, hvor kontrollenhetene har en mikrofon som fanger opp lyd (Illustrert på bilde).

Det kan hende du har lagt merke til at kjøretøyet ikke har noe høytaler system, grunnen til dette er at vi brukte det som heter en Soundboks, 2 av dem for å være presis. Dette er et høytaler anlegg som går på egne batteri og som tåler litt bank. Baktanken med dette var for å unngå å belaste kjøretøyets batterier mer enn vi må, samt for å ha et system som var robust og tålte litt søl fra drikker osv. !Viktig å legge merke til er at disse høyttalerene ikke følger med i kjøpet av kjøretøyet!

I bakenden av kjøretøyet er det en varmevifte som originalt kom med feltvognen. Denne viften har vi modifisert med et beskyttelses nett for å beskytte uoppmerksomme personer mot å møte en varm vifte. For de som er redd for kulden garanterer denne viften med forskjellige innstillinger alt fra moderert rom temperatur, til full badstue selv på en vinterdag.

Motoren er har mulighet til å bytte mellom to og fire hjuls drift. Høyden på kjøretøyet gjør også alle type hindre en lek. Beskyttelsen rundt hele kjøretøyet fører også til at sansen på at den vil stoppe svært lav.

Kalesjen på kjøretøyet er av tøy, dette gir muligheten til å åpne, og til og med ta av kalesjen hvis man føler for å kjøre cab en sommerdag.

Litt ellers praktisk informasjon:
- 7 originale/lovlige sitteplasser
- Ingen krav til setebelter
- Toppfart på rundt 120km/t
- 4 gir
- Nylig EU godkjent og god stand mekanisk
- Nymalt
- Ny oppusset interiør
- Pc til styring av musikk følger med

Hvis dette virker interessant for deg, så slå an en prat, så skal jeg garantere et imøtekommende smil. Ved andre spørsmål er det også bare å ta kontakt, samtidig hvis du også vil komme på visning så fikser vinder også.

Annonsen ble sist oppdatert 01.11.2020

Sitteplasser
7 (Sidestilte)
Modell
Volvo L3314
Produksjonsår
1962
Reg.nr.
H3301
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Bensin
56 999,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!