Russeklær Dugnadsprodukter
RESISTANSEN 2021 SELGER BUSS!
RESISTANSEN 2021 SELGER BUSS! RESISTANSEN 2021 SELGER BUSS! RESISTANSEN 2021 SELGER BUSS!

RESISTANSEN 2021 SELGER BUSS!

Russebuss

ØNSKES VEKK ASAP PGA FOR DYRE KOSTANDER ME OPPBEVARINGS PLASS!

Er du 04 eller yngre og ønsker en teknisk god stand buss med alt av lyd Da er dette bussen for deg. 100% rulleklar!!
Rullet første gang som russebuss i 2016
- 24+1 registrerte og godkjente seter per dags.
- Automatgir (som de fleste sjåfører krever)
- Bussen rullet feilfritt i hele russetiden 2016 til 2021
Denne bussen er en av de nyere russebussene på markedet, og rullet for aller første gang som russebuss i 2016 etter å ha kjørt som flybuss. Bussen er en SCANIA K114EB4X2, 2001-modell. Bussen er ikke EU-godkjent . . Ingen kostnader med rep eller andre ting for å registrere den.
Bussen er 12,8m (nesten 15, just sayin) lang og veldig høy noe som skaper oppmerksomhet. Bussen har nylig vært på både eu godkjenning og en verkstedsjekk der det ble fikset mangler og feil. I tillegg er oljelekkasje fra servo reparert og byttet to rør til luft.
Alt av interiør er helt nytt. Vegger, gulv, lounge og mye mer er restaurert. Interiøret er veldig kjønnsnøytralt og kan lett forandres etter deres ønsker.
Alt av bygging og kontroller på bussen har blitt bygget og utført av autoriserte fagpersoner til(kappa), hvilket vil si at alt er gjort nøye og ordentlig.
LYD
Bussen med følger et godt anlegg i tillegg til ute anlegg som ikke alle busser har plass til. Her finner vi 9x 18" og 8x 15" og mer som leverer godt over 10k watt. Dette river ganske godt. Noen diskanter og elementer burde byttes ut. Det følger også med 1 aggregater i tillegg har den også ett invertersystem som gjør om strøm fra bussens batterier til 230v så aggregatet ikke behøver å benyttes hele tiden.

Dette er en buss som er rulleklar slik at du slipper alle dyre utgifter som lyd og lys leie. Forrige sjåfør hadde sagt at dette var en av de beste bussene han hadde kjørt.

Det er bare å kontakte for mer informasjon, det er mye mer vi kunne sagt om bussen! Vi er fleksible med visninger og dere vil garantert ikke bli skuffet.

Annonsen ble sist oppdatert 27.09.2022

Sitteplasser
25 (Sittegrupper)
Modell
SCANIA
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
CF 14827
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!