Russeklær Dugnadsprodukter
Asker Lyd og Lys AS

Asker Lyd og Lys AS

Asker Lyd og Lys tilbyr alt av lyd og lys russen trenger. Vi bruker utelukkende L-Acoustics innenfor lyd, som er bransjeledende og spiller høyere og klarere enn det du klarer å forestille deg. L-Acoustics brukes blant annet på Coachella og Tomorrowland og de fleste andre store og mindre festivaler i Norge og resten av verden.

Vi leverer inneanlegg i alle prisklasser. Ta kontakt for priser.

Vi monterer og demonterer anlegget i bussen deres. Vi setter opp anleggene våre for at de skal være enklest mulig å bruke, men vi gir likevel en enkel opplæring om hvordan man skal bruke det.


Asker Lyd og Lys har tre sertifiserte systemteknikere innenfor L-Acoustics systemer som sørger for at dere får absolutt best mulig resultat uansett hvilken pakke dere velger og hvor mye penger dere ønsker å bruke. Vi har også 24/7 service under hele russetiden. Det betyr at dersom det skulle være problemer med anlegget har vi bemannet telefon og utrykning døgnet rundt. De fleste som velger oss møter ikke på noen problemer, men hvis dere skulle være uheldige kan dere stole på at vi kommer og at vi får fikset problemet. Vi rykker kun ut med sertifiserte systemteknikere. Vi lagerfører også alle typer reservedeler og ekstra utstyr.


Asker Lyd og Lys leverer også utelys, utelyd og aggregat dersom dere ønsker dette. Vi tilbyr svært gode priser på utelys til de som leier lyd fra oss. Vi kan også spesialtilpasse innelysene
og eventuelle utelys til deres buss.


Asker Lyd og Lys leverer også rigg til russen. Enten dere skal ha en enkel kåringsrigg eller en stor rigg til treff har vi en løsning som passer dere. Vi designer både lyd, lys og rigg til deres rigg. Vi gir dere tegninger av riggen i forkant av signering og tilpasser til dere er fornøyde.


Vi gjør også alt vi kan for å gjøre det enklest mulig for dere. I prisen vi gir er alt inkludert, både service, montering og demontering. Vi monterer også anlegget for at det skal være enklest mulig å bruke. Vi opplever svært få brukerfeil hvert år, og det er fordi vi tar oss god tid til å montere, tilpasse og optimalisere anlegget i bussen for å unngå problemer.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud som passer deres budsjett og buss. Vi tilbyr også uforpliktende demo på vårt lager.


Post@a-ll.no

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

KS28

Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS
Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS Asker Lyd og Lys AS