Russeklær Dugnadsprodukter
Norstage AS

Norstage AS

Norstage AS er en veletablert aktør i markedet for lyd, lys og bilde. Nå har vi fått inn, som første i Europa, et nytt lydsystem, som konkurrerer globalt med de aller beste lydsystemene. Kvaliteten på lyden er av sin egen klasse, og det kan også spilles høgere enn med noe annet. Dette er noe som garanterer deg oppmerksomhet.

Vi har en stor utleiepark for forskjellige lyseffekter, blant annet 80 bevegelige hoder. Vi har også en stor MILOS ground support. LED skjermer har vi totalt over 250 m².

Om du er på leit etter noe ekstra i tillegg til lyd og lys, så har vi markedets råeste partyeffekter; cold spark fountain machine. Vi er de første i Norge å ha det, og om det er spesialeffekter du er ute etter, er dette noe du må ha. Dette er fyrverkerieffekter uten fyrverkeri. Det bruker ikke krutt, og er trygg, sikker og miljøvennlig i bruk.

Vi har lidenskap for det vi holder på med og våre medarbeidere sitter på en stor fagkunnskap innen alle våre forretningsområder. Vi håper vi kan hjelpe deg til å lage en uforglemmelig fest!

-Norstage As-

post@norstage.no

Tlf. 52 71 43 10

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Norstage AS Norstage AS
Norstage AS