Russeklær Dugnadsprodukter
Tennbriketter

Tennbriketter

En boks med 200 brune briketter kjøpes for 120 kr og vi anbefaler at dere selger videre for 250kr. Våre tennbriketter er et 100 % naturprodukt hvor det er tilsatt vegetabilsk voks for enklere fyring. Brikettene er FSC merket, som er en internasjonal merkeordning for å sørge for at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. Tennbriketter har høysesong på vinterhalvåret men det er også noen som velger å selge tennbriketter på sommerhalvåret. Deler av overskuddet av salget går til WWF for å støtte isbjørner.

Dugnad med tennbriketter i vinterhalvåret er en stor favoritt for både idrettslag, skoleklasser, russ og andre grupper som ønsker å tjene penger på dugnad. Ved hjelp av vårt naturprodukt kan potensielle kjøpere effektivt tenne opp peis, grill, bål og vedovn. Vi har et lekkert flamme-design på boksene som gjør at den passer fint ved siden av peisen eller annet ildsted. Tennbriketter kan også bli kalt opptenningsbriketter.

Det vanligste er å selge mellom 7 - 20 produkter per person. Dere selger en boks med 200 tennbriketter for 250 kr og tjener 130 kr per boks. Mange idrettslag har en tennbriketter dugnad når det starter å bli kaldt så de har fin mulighet til å selge tidlig i sesongen da etterspørselen er størst. Høysesong for tennbriketter er mellom september og april.

Dere får faktura slik at dere kan betale med pengene dere har tjent. Når dere er klare å bestille gjør dere dette elektronisk på Dugnadsiden.no. Vanlig leveringstid er 2-5 arbeidsdager, og dere kan selv velge hvilken leveringsdato dere ønsker å få varene levert. Varene kan bli levert til en valgfri adresse og kommer som oftest på pall med lastebil.

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Tennbriketter