Russeklær Dugnadsprodukter
Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger

Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger

Tjen penger til russetiden samtidig som dere bidrar til gode formål. Salgsinntektene fordeles 50-50 mellom dugnadsgruppen og frivillige organisasjoner. Her er det ingen selskap bak som tjener på dette!

De siste årene har dugnadssalg blitt en stor industri, der smarte dugnadsleverandører er de som tjener best på at ungdommer selger deres kommersielle produkter.

Dagnud vet at dere er mer samfunnsengasjerte og miljøbevisste enn noen gang. Vi ønsker å gi dere muligheten til å samle inn penger på en måte som bedre reflekterer deres verdier! Med Dagnud kan dere selge produkter som underholder, informerer og engasjerer, der inntektene blir fordelt mellom dugnadsgruppen og utvalgte gode formål.

I dette aktivitetsheftet fokuserer vi på dyr og natur i Norge. 25% av salgsprisen går uavkortet til tre organisasjoner som brenner for denne saken og som gjør en fantastisk jobb hver eneste dag: Dyrebeskyttelsen Norge, Naturvernforbundet og WWF Norge. Du kan lese mer om deres arbeid i dette heftet, som selvfølgelig er trykt på 100% resirkulert papir.

Dagnud er et initiativ fra Advent for Alle, som er en frivillig, ikke-fortjenestebasert organisasjon. Vårt eneste formål er å samle inn penger til ulike gode formål og å spre giverglede i Norge.

Mer informasjon finner du på nettsiden vår: www.dagnud.no
Ta kontakt og så sender vi deg en gratis vareprøve!

Tusen takk på forhånd på vegne av dyr og natur i Norge!

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger
Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger Norges hyggeligste dugnad - selg gode gjerninger