Russeklær Dugnadsprodukter
Dugnadskassen.no

Dugnadskassen.no

Dugnadskassen.no gir dere mulighet til på kort tid å tjene akkurat så mye penger dere trenger ved å selge våre lettsolgteelge herregårdslys og eksklusive duftlys av høy kvalitet!
Lysene har alltid stor etterspørsel og god pris, men best av alt – 50 % av alt dere selger, går direkte til dere. Dere legger aldri ut ett øre, og dere har selvsagt fri retur på det dere ikke får solgt!

Våre lys
• er av høy kvalitet
• er lette å selge
• gir høy fortjeneste
• finnes i hvitt, gult, grå og rødt
• duftlys i fire dufter – Lily of the valley, Jasmine, Blackberry og Green Tea

Administrer alt på dugnadskassen.no – planlegg, bestill, budsjetter, regn ut fortjenesten og oppdag nye produkter. Det er enkelt å komme igang, og ikke noe økonomisk risiko.

1) Bestill en pakke prøvelys – helt gratis. Ta med hjem og prøv våre fine lys!

2 ) Bestill lysene og start salget! Bestill så mange lys som din forening eller gruppe ønsker å selge. Lysene sendes direkte hjem på døren, på et tidspunkt som passer deg. Du har fri retur på det du ikke selger. Vil du heller ta bestillinger i forveien, er det naturligvis også mulig.

3 ) Selg for 100 kr – behold 50 kr. I forbindelse med ordren får dere en faktura som skal betales innen 2 måneder. Ingen utlegg, med andre ord. Skulle dere ikke få solgt alle produktene, sender dere dem bare tilbake til oss – vi står for frakten.

Er dere 25 selgere som selger 12 lyspakker hver, tjener dere hele 15 000 kr!


Besøk oss nå og virkeliggjør drømmene deres!
www.dugnadskassen.no

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Dugnadskassen.no