Russeklær Dugnadsprodukter
Kamo Grafisk

Kamo Grafisk

Siden 2018 har vi i Kamografisk designet over 1000 russelogoer for russen, som gjør oss til et av landets mest erfarne russelogodesignere innenfor dette feltet.

Vi spesialdesigner våre russelogoer til hvert enkelt konsept og legger mye stolthet i vårt arbeid!

Kamo er Norges største og mest erfarne russelogofirma og har laget over 1.000 russelogoer siden 2017. Vi er et design-team med flere designere med ulik erfaring og stil. Vi har designere som er best på fotomanipulasjon mens andre foretrekker å tegne for hånd (frihånd) og den beste fornøydgarantien på markedet.

Vi er opptatte av at både vi og våre kunder er fornøyde med sluttresultatet. Det betyr at ikke bare handler det om å få produktet ferdig fortest mulig, men også best mulig. En russelogo skal representere en hel gruppe og det er viktig for oss at våre kunder kan vise deres logo med stolthet.

Vi ønsker en god beskrivelse av hvordan logo dere ønsker dere, og kommer med ulike revisjoner / forslag tilbake. I nær dialog med kundene våre prøver vi å tilpasse og endre ulike revisjoner slik at de får den logoen de drømmer om.

En russelogo er i praksis en russegruppes identitet / varemerke. Det er en spesialprodusert grafisk vare som gjelder en spesifikk russegruppe. Det kan være både russebuss, russevan, konseptgruppe eller annen form for russegruppe. Noen russegrupper har en logo mens noen har flere. Ofte så er det russelogo til teaser-navn, dekknavn og konsept. De fleste bruker russelogoen på Instagram, profilbilder, trykk på klær, klistermerke, hodebånd eller lignende.

{{ errors.email }} {{ errors.phone }}
{{ errors.body }}
{{ errors['g-recaptcha-response'] }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk
Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk Kamo Grafisk