shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Aggregatparken AS - utleie av aggregater

Aggregatparken AS - utleie av aggregater

Aggregatparken AS har drevet med utleie av driftssikre aggregater i over 10 år. Vi har drevet i skyggen av et annet selskap tidligere, men er nå skilt ut i et eget AS som kun fokuserer på utleie av kvalitetsaggregater til en konkurransedyktig pris.

Hver vår leier vi ut mellom 30-50 aggregater til russebusser. Om våren har vi derfor et tett samarbeid med den største totalleverandøren i russebransjen for å sikre våre kunder god service gjennom hele russetiden.

De fleste av våre kunder er opptatt av pris og vi har derfor en prisgaranti på vårt mest populære aggregat. Dersom noen matcher vårt høye servicenivå, matcher vi de på pris.

Aggregatparken AS tilbyr også nyheten Honda EU70is 2018-modell (den nyeste utgaven med oppgraderte stikkontakter som kan levere rekordhøye 11kW i startstrøm).

{{ errors.email }}
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater
Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater Aggregatparken AS - utleie av aggregater