shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
Kvaerner Productions

Kvaerner Productions

Ser dere etter en fet russelåt av høy standard? Kvaerner productions kan lage russelåter i hvilken som helst genre og vi gir oss ikke før dere er fornøyd!

Releeze

Releeze

Fet russelåt? Look no further! Har produsert for busser før, skreddersyr låten etter ønske, skriver lyrics og synger. Kun fornøyde kunder! Lager alle sjangere.

Brakk

Brakk

Jeg garanterer deg en god russelåt for cheap! Jeg tar bare 3 000 kr!

Hajp

Hajp

Profesjonell studiovirksomhet som gjør russelåter - sjekk youtubevideo av Heartbreakers 2018. Har du spørsmål, ta kontakt :)

ONEDAYRECORD

ONEDAYRECORD

Til eksempel for tidligere utgivelser så kan vi referere til en av selskapets prosjekter ``bad league`` som er å finne på alle plattformer for musikk salg.

Voolö Music

Voolö Music

Ønsker du en fet russelåt med mye trøkk og heftige drops? Da er det bare å klikke deg inn for mer info.

SHIVLE

SHIVLE

Er du gira på en låt med mye trøkk, klikk, harde drop og syre? Ta kontakt for en fet russelåt til 5-10K!

RE-CREATE

RE-CREATE

Christoffer Røsegg, bedre kjent under artistnavnet Russe-Chris/RE-create, er en artist og produsent som på kort tid har opparbeidet godt rykte i russemiljøet. .

Slowmo Vocals

Slowmo Vocals

Jeg er fresh som vokal innen russemusikken, men har vært med i produksjonen på tidligere låter. Jeg garanterer kvalitet både musikalsk og tekst i seg selv.

SunHeim

SunHeim

Jeg lager russelåter for en veldig billig penge! Jeg har tid og rom for hele gjengen til å være med å mekke deres russelåt!