shopping_cart Hoodies Zip-hoods College
ONEDAYRECORD

ONEDAYRECORD

Til eksempel for tidligere utgivelser så kan vi referere til en av selskapets prosjekter ``bad league`` som er å finne på alle plattformer for musikk salg.

Kvaerner Productions

Kvaerner Productions

Ser dere etter en fet russelåt av høy standard? Kvaerner productions kan lage russelåter i hvilken som helst genre og vi gir oss ikke før dere er fornøyd!

Voolö Music

Voolö Music

Ønsker du en fet russelåt med mye trøkk og heftige drops? Da er det bare å klikke deg inn for mer info.

Hajp

Hajp

Profesjonell studiovirksomhet som gjør russelåter - sjekk youtubevideo av Heartbreakers 2018. Har du spørsmål, ta kontakt :)

Releeze

Releeze

ALLE låter 5k! Lager alle typer musikk! Skreddersyr låten etter ønske, skriver lyrics og synger. Youtube video inkludert i prisen! Kan levere låta meget kjapt!

SHIVLE

SHIVLE

Er du gira på en låt med mye trøkk, klikk, harde drop og syre? Ta kontakt for en fet russelåt til 5-10K!

RE-CREATE

RE-CREATE

Christoffer Røsegg, bedre kjent under artistnavnet Russe-Chris/RE-create, er en artist og produsent som på kort tid har opparbeidet godt rykte i russemiljøet. .

Slowmo Vocals

Slowmo Vocals

Jeg er fresh som vokal innen russemusikken, men har vært med i produksjonen på tidligere låter. Jeg garanterer kvalitet både musikalsk og tekst i seg selv.

Keefer

Keefer

Keen på en vill låt med store ambisjoner? Klikk deg inn og les mer, så fikser vi det

Soft Boy

Soft Boy

22 år gammel produsent som har produsert musikk brukt på TV av NRK og ligget på 1. plass i hiphop-kategorien på Urørt. Få akkurat den låten dere ønsker.