Russeklær Dugnadsprodukter
TeamShirts

TeamShirts

På utkikk etter T-skjorter, hettegensere, og russeklær med trykk? Hos oss kan du designe dine egne klær, eller benytte deg av vårt rikholdige galleri med masse fete russemotiv!
Velg mellom ulike 180 produkter, og lag det designet du ønsker deg! Trenger du hjelp med designet hjelper vår grafiske avdeling deg gjerne, og naturligvis er det helt kostnadsfritt.

Hos TeamShirts gir vi opptil 60% i mengderabatt på store ordre. Gå sammen som russegruppe, medlemmer av en russebil eller kanskje hele skoletrinnet, så gir vi dere automatisk store rabatter.
Produktene dere bestiller trenger ikke være like; hos oss får dere rabatt uansett om dere bestiller en mengde ulike plagg med forskjellige motiv, like produkter med ulikt motiv, eller om alle vil ha det samme.
Alle plaggene kan tilpasses slik som dere vil ha dem, med motiv, tekst og logoer, og vi sender dem til dere helt gratis.

Vi hjelper dere med å skreddersy produktene dere vil ha, og har en enkel designerfunksjon som gjør det enkelt for hver enkelt å tilpasse produktene til sine egne preferanser.
Dermed lønner det seg å bestille sammen som en gruppe, slik at dere har mer penger å feste for når russetiden endelig begynner!

Vi legger kontinuerlig ut nye russemotiv på siden vår, men dere kan også trykke opp egne logoer, russemotto og andre kule motiver som dere vil ha på russeklærne deres.
Kom igjen - test det selv, du og!

{{ errors.email }}
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

TeamShirts TeamShirts TeamShirts TeamShirts
TeamShirts TeamShirts TeamShirts