Russeklær Dugnadsprodukter
TeamShirts

TeamShirts

På utkikk etter T-skjorter, hettegensere, og russeklær med trykk?
Hos oss kan du designe dine egne klær til russetiden, eller benytte deg av vårt rikholdige galleri med masse fete russemotiv.
Velg mellom ulike 180 produkter, og lag akkurat det designet du ønsker deg! Trenger du hjelp med motivet eller russelogoen hjelper vår grafiske avdeling deg gjerne, og det helt kostnadsfritt.

Hos TeamShirts gir vi opptil 60% i mengderabatt på store ordre. Gå sammen som russegruppe, medlemmer av en russebil eller russebuss, eller kanskje hele skoletrinnet, så gir vi dere automatisk store rabatter.
Produktene dere bestiller trenger ikke være like; hos oss får dere rabatt uansett om dere bestiller en mengde ulike plagg med forskjellige motiv, like produkter med ulikt motiv, eller om alle vil ha det samme.
Alle plaggene kan tilpasses helt slik som dere vil ha dem, med motiv, tekst og logoer, og vi sender dem naturligvis til dere helt kostnadsfritt.

Hos TeamShirts hjelper vi dere med å skreddersy produktene dere vil ha, og har en enkel designerfunksjon som gjør det enkelt for hver enkelt å tilpasse produktene til sine egne preferanser.
Dermed lønner det seg å bestille sammen som en gruppe; slik får dere både de kuleste og mest unike klærne til russetiden, samtidig som dere har mer penger å feste for når russetiden endelig begynner!

Vi legger kontinuerlig ut nye russemotiv på siden vår, men dere kan også trykke opp deres egne logoer, russemotto og andre kule motiver som dere vil ha på russeklærne deres.
Og du, ikke glem at vi har fornøydgaranti hos TeamShirts! Derfor gir vi oss ikke før du og din russegruppe er helt tilfreds.
Kom igjen - test det selv, dere og. Det er lett som bare det!

{{ errors.email }}
{{ errors.body }}

Meldingen din er sendt!

Meldingen har blitt sendt til leverandøren, og vi regner med at du får svar så fort som mulig :)

TeamShirts TeamShirts TeamShirts TeamShirts
TeamShirts TeamShirts TeamShirts