Russeklær Dugnadsprodukter
ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS
ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS

ULLERNGUTTA SELGER SIDESTILTE JESUS

Russebuss

Gjør dere klare 07, nå er feite Jesus the Frelser ute på markedet og klar for å frelse noen heldige 07!

Jesus er en veteran Volvo B9m-60 fra 1985. Det at den er en Volvo gjør at den er veldig lett å finne reservedeler til, da Volvo er det bilmerket med flest veteranbusser. Den har hele 30+1 godkjente sidestilte seter. Bussen er en veteranbuss. Dette medfører en rekke fordeler, blant annet at man slipper å betale omregistrering, veiavgifter og bompenger. I tillegg trenger man ikke å bekymre seg for setebelter.

Bussen har to luker ute. Disse lukene brukes nå til anlegg. Jesus har lovlig plass til 6 ks28 subwoofere inne fra L-Acoustic og hele 13 A15 topper. Med litt justeringer på setene får man fint plass til 8 ks28, noe som bla. ble gjort av Marka/Dopamine Machine i 2019. Ute er det plass til hele 2 ks28 subwoofere og 5 A15 topper. Kombinert med lydveggen som spilles ut av midtdøra har Jesus et imponerende uteanlegg som styrte med Dopamine Machine i 2019. I tillegg er det en "kill switch" foran ved sjåføren så sjåføren kan skru av alt av anlegg dersom det er nødvendig. (F.eks, hvis man blir stoppet av politi.)


Selve bussen er 12,2m lang og 2,5 meter bred, noe som gjør Jesus til en av de største sidestilte veteranbussene. Bussen har fint gått igjennom både EU-godkjenning og tekniske kontroller de siste årene. Jesus er i god teknisk stand og har rullet nærmest feilfritt med Rapture og V-Stil de to siste årene. Dette gjør Jesus til en svært pålitelig russebuss med gode spesifikasjoner.

Stamtavle og bilder finnes på nettsiden www.sidestilt.xyz. (Vær obs på at spesifikasjonene listet på nettsiden ikke alltid stemmer.)

Er du interessert eller lurer på mer om den feite frelseren, ta kontakt!
Kontaktpersoner:
Bussjef 1: Alexander Schioldborg Nesse (+47 479 94 963)
Bussjef 2/økonomisjef: Aksel Gulsvik Engelstad (+47 466 40 772)

Annonsen ble sist oppdatert 13.09.2023

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
31 (Sidestilte)
Modell
Volvo B9m-60
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
UA13245
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
69,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!