Russeklær Dugnadsprodukter
Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI»
Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI» Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI»

Oslo V 05 Selger Sidestilte «KARI»

Russebuss

Blindern girlsa selger strøken og nyrenovert sidestilt 29+1 «KARI»- (Én av topp 3 sidestilte på markedet)!!!!


Bussen har hele 29+1 sitteplasser(!!!) og er en DAF-modell. Det er en veteranbuss som medfører mange fordeler, blant annet at det ikke trengs setebelter, og at man slipper å betale veiavgift. Bussen går også på diesel, noe som gjør RT litt billigere. Etter at motoren ble byttet i 2016 kan denne bussen også komme opp i 90km/t i motsetning til de fleste andre russebusser som bare går i 50km/t. Bussen har også blitt helrenovert og fått ny konstruksjon.

Bussverket totalrenoverte alt av vegger, gulv, tak, seter etc. i 2020 og nå er bæssen i en klasse for seg selv! Bremsene foran ble byttet i 2019 og ble justert både 2020 og 2021.

Det at ting har blitt byttet ut jevnlig gjør at bussen nå er i veldig god stand, noe som er sjeldent på en veteranbuss. Opptil 3 autoriserte mekanikere har vært gjennom bussen i fjor og sagt at den er i veldig god stand, samt at denne bussen er en av de topp 3(!!) sidestilte bussene på markedet i sin helhet, men spesielt når det kommer til den tekniske standen (kan bekreftes). Når 02 og 03 var ferdig med sin rt trengtes ingen nødvendige reparasjoner og bussen hadde rullet feilfritt.

Når det kommer til lyd, er bussen en veldig akustisk buss, som ifølge flere aktører i lyd-markedet gjør at man kan ha like mye anlegg som en annen buss, men allikevel spille høyere. Det er plass til ekstreme mengder anlegg i bussen og det samme gjelder lyseffektene som man kan spre rundt i bussen. Det er altså kun fantasien som setter en stopper på hva man kan få til. Bak i loungen er det mulighet for at røyk kommer ned fra et rør i taket, samt at det er røykmaskiner som leder ut på hver sin side av midtdøren.

STORE fordeler med bussen:
-En av de største sidestillte bussene grunnet hele 29+1(!!!) sitteplasser.
-Aggregatrom med god plass til flere aggregater som vil være en stor fordel da det gjør at aggregatet ikke er synlig, samt at det ikke er synlig fra utsiden når aggregatet er påskrudd;) Agregatrommet har 4 vifter som sørger for god ventilasjon. (Vi skal også få satt på hengerfeste, noe som gjør at du kan velge om du vil ha aggregatet inni eller utenfor bussen)
-Bussen har lysspotter i hele bussen. Det følger med fjernkontroll hvor man kan velge ulike farger.
-Bussen har midtdør, noe som gjør at bussen både får en insane lounge, og at lyden høres mye bedre utenfra bussen. Midtdør er rett og slett noe man MÅ ha!
-Bussen har også glassmontere hvor man kan legge ting som representerer konseptet, samt at det i et av monterene er en TV-skjerm som man selv kan laste opp ting på.


Bussen har tidligere rullet som:

2015 - Løvebakken, Eikeli
2016 - Funk It, Nordstrand
2017 - Hendrix (Murphy's Law)
2019 - Senkveld, Nordstrand
2020 - Booze’oclock, Drøbak
2021 - Hulkamania/Adult Swim
2022 - Skaal / Stureplan , OHG
2023 - Oslo V, Ullern
2024 - Oslo V, Blindern
2025 - Dere??

Ta kontakt med Juni Rasmussen på 994 14 186, eller på messenger for en uforpliktende prat!

Annonsen ble sist oppdatert 20.09.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
30 (Sidestilte)
Modell
DAF
Produksjonsår
1974
Reg.nr.
DP 94195
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!