Russeklær Dugnadsprodukter
Russebuss
Russebuss Russebuss

Russebuss

Russebuss

Denne plettfrie bussen er perfekt for de som er akkurat litt for mange for van, med sine 9,5m og 10+1 sitteplasser. Det er fullt mulig å sette inn flere seter for så å omregistrere bussen (følger med en seterad om ønskelig!) Dette skal være en veldig enkel prosess men som vi ikke rakk før vår RT startet.

Bussen er en manuell 1996 modell, Volvo Carrus 202. Det er blitt en feilfri buss, som vi som gruppe har lagt ned mye penger å tid på å få fikset. Vi hadde ikke et eneste problem med bussen gjennom hele RT. Det eneste «problemet» som nå gjenstår er at dørene må lukkes manuelt, og ikke automatisk.

Bussen er EU-godkjent til 20.10.2022. Det følger også med aggregat (diesel), anlegg, lys og uv-lys. Vi har malt om hele bussen innvendig, og trekt om loungen vår. (Det følger med svart møbelstoff, lik som lounge, om det skulle være ønske å trekke om setene også.)

Bussen er god og enkel å kjøre, og som sagt hadde vi ikke noen problemer med bussen gjennom hele vår russetid. Vi har papirer på alt som har blitt gjort med bussen. Ta kontakt ved seriøs interesse på tlf 907 05 061.

Annonsen ble sist oppdatert 15.08.2022

Sitteplasser
11 (Sittegrupper)
Modell
Volvo Carrus 202
Produksjonsår
1996
Reg.nr.
XR37760
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
288000
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!