Russeklær Dugnadsprodukter
SISTE STOPP LEIES UT
SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT SISTE STOPP LEIES UT

SISTE STOPP LEIES UT

Russebuss

Utleie:

Bussen har rullet ett år som russebuss i Lillestrøm med gruppen Siste Stopp. Bussen har i dag rigget plass til 4 stk dobbel 18" og 2 topper i midten + 3 topper bak. Stjernehimmelen i taket er unik og består av 780 individuelle lysrør som gløder. Det er totalt 28 +1 sitteplasser i bussen hvor 6 av dem er i sittegrupper. Det er god takhøyde og loungen er stor, selv med så mange sitteplasser. Det kan tas ut seter så dere får plass til mer lyd. Bussen ble bygget tidlig i 2022 så tak og vegger er i god stand.

Pakken for 23/24 er i øvre klasse hvor alt er inkludert. Sjåfør, lys, paint inne og ute, service og strømkilde til lyden. Fra 2023 bruker bussen inverter og batteribank som betyr at dere som gruppe kan rulle lovlig. Vi leverer L Acoustic som er blant det beste man kan få på markedet. Her vil dere kunne velge mellom 3 pakker, bronse, sølv og gull.

Ta kontakt om dere er interessert.

Annonsen ble sist oppdatert 11.07.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B12M
Produksjonsår
2005
Reg.nr.
HJ 00000
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!