Russeklær Dugnadsprodukter
COOLBUS 15m selges
COOLBUS 15m selges COOLBUS 15m selges COOLBUS 15m selges COOLBUS 15m selges COOLBUS 15m selges COOLBUS 15m selges

COOLBUS 15m selges

Russebuss

Bussen ble bygd om fra rutebuss til russebuss, og ruller for tredje gang i 2023 med 22+1 seter. Bussen er 2011 modell, 15m lang og 2,3m bred med firehjulstrekk og trepunktsseler. Definitivt en av de nyeste bussene på markedet! Bussen ble bygd av engasjerte håndverkere med god oppfølging av Vest bussprodusent og Bussfix. Det har vært tett samarbeid med Statens Vegvesen fra dag en, og bussen ble også nominert til et av årets sikreste russebusser med bare foreløpig en annen buss som bærer dette merket. Dersom senere eiere opprettholder tilstanden vil de også definitivt beholde dette russeoblatet dersom kontroll, slipper å gjennomgå en omfattende teknisk kontroll. Bussen har alkolås for å kunne starte bussen, og sjåføren har gleden av ryggekamera.

Bussen er bygd med anlegg i omtanke, og da vi leide stappepakke var det essensielt med så mye plass som mulig. Bak i loungen er ryggplatene laget med hull i slik at det ikke demper lyden av anlegget, noe som godt merkes!

At den ruller for tredje gang så vil det si at det meste er nytt, nytrekte seter, nytt materiale som inkluderer gulv, lister, strømledninger, rullgardiner til vinduene i loungen, nybygd rom til aggregat med lufting av Bryn byggklima inkl termometer på aggregatet, det følger også med LED-lys i lysrør og under setene i loungen. Det er spotter på begge sider foran ved sitteplassene. Stikkontakter både foran og bak og det er satt inn USB-innganger i taket til lading av mobiltelefoner. Er også kamera ved utgangen bak. Bussen har dobbeltdør i midten og enkeltdør foran.

den har tidligere rullet som:
2021 - stemningen
2022 - coolbus
2023 - que sera

Annonsen ble sist oppdatert 08.06.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
22 (Sittegrupper)
Modell
Iveco Vest Eurorider
Produksjonsår
2011
Reg.nr.
FK 14139
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!