Russeklær Dugnadsprodukter
Mercedes-Benz Sprinter Russebil
Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil Mercedes-Benz Sprinter Russebil

Mercedes-Benz Sprinter Russebil

Russevan

Da legger vi ut minibussen vår for salg! Denne russebilen er en Mercedes sprinter - 2006 modell, som kun har sitt andre år som russebil. Den har tidligere vært en taxi, og har derfor fulgt alle servicer som måtte følges på den tiden. Det er høy km avstand på bilen, men som sagt har dette vært en taxi (og det er en Mercedes) og grunnet alle servicene så er ikke dette noe problem.

Bilen har den store motoren V6 3,0 liter og er automat.

Vi har bygd om hele vanen inni, slik at den er romslig og fin. Det er 8 seter med et bord + stor lounge bak, itilegg til ståhøyde. Høyden er ca. 2 meter og bilen er ca. 7,5 meter lang, som gjør den til den største russebilen på Sørlandet. Setene og loungen er trekt i svart syntetisk skinn, som gjør det lettere å vaske.

Vi monterte nytt anlegg i bilen i år, som er plassert under loungen. Det er 2x12 tommere med bass og 4 ekstra høytalerelementer + 2 forsterkere. Anlegget er koblet til et eget bussbatteri som er koblet til dynamoen i bilen. Dette gjør at bilen kan være av, men anlegget fortsatt på, og bussbatteriet lades hele tiden når bilen kjøres.

Det er også montert nye festlys i bilen, laser, strobelys og stroboskop. Disse er koblet til med en omformer i bilen, som også gjør det mulig å lade mobilen.

Bilen ble EU-godkjent våren 2021 og er EU godkjent frem til russetiden til neste kull (04). Før dette ble det blant annet skiftet en god del i forstillingen og alt av bremseklosser og bremseskiver ble skiftet og er nytt. Vi har også skiftet bremserøret. Så alt av bremsesystem er så og si nytt. Russebilen ble også godkjent på russebilgodkjenninga på vegvesenet i år.

Bilen er klar til hentes/fraktes på slutten av vår russetid, 17.mai 2022.

Send melding på 47717833 om dere lurer på noe eller for mer informasjon!
Eller sjekk @2022stappa på Instagram for flere bilder

Annonsen ble sist oppdatert 19.05.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Mercedes-Benz sprinter 518/43L KA
Produksjonsår
2006
Reg.nr.
JD44178
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
140 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!