Russeklær Dugnadsprodukter
BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05
BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05 BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05

BIKINIBUNNEN selger konebankeren til 04/05

Russebuss

Bikinibunnen selger konebankeren
Den har i år blitt fikset en del ting for å få den i god stand til RT. Det er blant annet byttet en servoslange da denne var dårlig, det er også byttet servopumpe slik at styringen skal bli optimal for sjåfør. Det er blitt sveiset og fikset opp i litt rust som var påbegynt, fester til radiator, blitt laget helt ny batterikasse med svingbar arm, byttet starter og flere småting for å få bussen i fin stand. Den er også EU godkjent med eneste feil at ene blinklyset var litt løst, men dette er fikset nå. Det er også tatt 2 årskontroll av fartsskriveren så dette er noe dere slipper.
Interiør er også noe som vil bli gjennomført fint så her trenger dere å gjøre minimalt for å få en buss som skiller seg ut. Det er også laget en liten takrigg på taket med 4 rgb ledbarer.
Bussen selges med ett stort utvalg av lys og røykmaskin, så her slipper dere kjøpe noe lys som fort kan bli dyrt.
Det er laget 2 stk aggregat rom med lufting hvor det selvsagt følger med 2 aggregat, dette er noe som er gull da man slipper å ha en stygg rigg bak på bussen med aggregat.
Dette er en buss som man kun trenger å sette inn et anlegg i for å kunne ha en fet rt.
Den er idag registrert med 20+1 seter for å få plass til mye anlegg men følger med 4 seter til som enkelt kan monteres inn om man ønsker flere registrerte. vi har nå inne 5 dobble 18" og 9 topper så her får man inn veldig mye anlegg til å være en 12m. det er også montert inn 3 topper i luka som tidligere var aggregatrom på dørsida, så vi bruker kun det ene aggregatet som står i det andre aggregatrommet.

Er du gira på en buss med mye ekstra ta kontakt med Henrik Thomassen på 915 80 476 eller mail: henrikthomassen@outlook.com

Annonsen ble sist oppdatert 11.05.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
20 (Sittegrupper)
Modell
Scania L94
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
cf11916
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!