Russeklær Dugnadsprodukter
29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES
29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES 29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES

29+1 REGISTRERTE MED GOD ANLEGGSPLASS SELGES

Russebuss

SOLGT!

Nadderud 04 selger en plettfri russebuss med 29+1 registrerte seter. Modellen er en Volvo B7R, 2002 modell. Den er 12,5 meter lang, og 2,55 meter bred, og har en stor lounge på 4-5 meter.

Bussen har manuelt gir, noe som veldig mange bussjåfører foretrekker! Bussen går på diesel noe som gjør russetiden billigere. Den er også veldig gjerrig! Det er to luker på hver side av bussen. På høyresiden er det en innebygd vifte og ventilasjon, som gjør at det kan stå aggregater inne i bussen uten at de blir overopphetet. Her er det plass til to store aggregater, som skal være nok til et stort anlegg. Side-lukene på venstresiden derimot kan brukes som oppbevaring til diverse. (jakker, drikke, og div. andre ting)

Bussen har stor plass til anlegg mellom sittegruppene og loungen. Det er hele 9 registrerte plasser bare i loungen fordi den tidligere turbussen har de bakerste setene registrert. Dette er noe de fleste andre av de nyere russebussene ikke har. På grunn av dette vil man få mer plass frem i bussen, som kan brukes til f.eks. anlegg. Dette gjør også at loungen strekker seg langt.

Bussen har som nevnt tidligere 29+1 registrerte seter, som er ekstremt etterspurt etter at politiet strammet inn reglene for overskridelse av antall sitteplasser i 2017. Setene og loungen i bussen er omgitt av stålrammer som både gjør det lett å omrokkere på seter, i tillegg til at det er sikrere siden de er boltet fast. Det er god plass under setene i loungen til å oppbevare alt man skulle trenge, f.eks. jakker, drikke. Ved hver sittegruppe er det stikkontaktuttak, som er veldig praktisk på rulling.

Denne bussen var tidligere en turbuss før den i 2019 ble bygd om av “The Border”, som godkjent russebuss av Statens Vegvesen. Bussen er av nyere modellene og har gått feilfritt gjennom en rekke EU-godkjenninger. Den er derfor sammenliknet med andre russebusser i veldig god stand. Siden den tidligere har vært en turbuss, er bussen også godt vant med lange turer noe som passer veldig bra til russetiden. Den har enkeltdør i midten, som i motsetning til dobbeltdører er mye mer sikkert - dette er noe politiet også foretrekker!

Bussen har tidligere rullet som:

2019: The Border
2020: Ladywood
2021: Doxxed
2022: Bussdag
2023: Nadderud 04
2024: -


Ta kontakt med Lilly Skarbø Ottesen (405 40 138) eller Andrea Sævik (905 30 283) for spørsmål <3

Annonsen ble sist oppdatert 06.06.2022

Sitteplasser
30 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B7R
Produksjonsår
2002
Reg.nr.
KH 14920
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!