Russeklær Dugnadsprodukter
Tønsberg 04 selger gigantisk leddbuss!
Tønsberg 04 selger gigantisk leddbuss! Tønsberg 04 selger gigantisk leddbuss!

Tønsberg 04 selger gigantisk leddbuss!

Russebuss

Leddbuss 18m i veldig god stand selges videre til 05/06
34+1

Praktisk om bussen:
Bussen er en Setra SG 321 UL 2003 modell, og er 18m lang. Setra merket er kjent for å være det gjeveste av det gjeveste av kvalitet innenfor turbusser, bussen har mye plass og er av høy kvalitet. Seteeraene har Mercedes deler og motorer, som er kjent merke av kvalitet. Dette er en veldig ny buss og med 5 store lasteluker og 3 doble dører så er det en av de få bussene som har både 3 dører, og hvor samt alle er doble noe som er veldig fett å ha på stopp. Så det er en perfekt buss å ha som russebuss. Den vil også ha plass til alle aggregater dere skulle trenge. Anlegg har blitt stort prioritert i ombygginga så du kan få stappa inn så mye anlegg dere vil.

Ombygging:
Bussen blir ombygd av CK Bussmarked og Vestfold Bussbygd. De har god erfaring innenfor bussbygging.

Mekanisk Stand:
Bussen ble hentet i Tyskland av 03 og har blitt sett på av Bertel o Steen sin Setra ekspert, som sa at bussen er i veldig god stand i tillegg til at den bare har gått 540 000 km, det er veldig lite.
Bussen har fra 2003 - 2019 gått for et selskap og har gått på serviceavtale alle årene helt fram til den ble kjøpt av oss. Siden bussen er så ny og har gått på serviceavtale fram til 2019 så er dette en buss som har en veldig bra mekanisk stand og historikk man sjeldent ser i en russebuss. Vi har alle servicehistorikkene fra den var ny i 2003 og dette følger med videre med kjøp.
På førstegangsregistreringa og full teknisk kontroll hos Statens Vegvesen ble alt godkjent . Uten at noe trengtes å bli bytta. Det mekaniske og bremsene var veldig bra. Alt av dokumentasjon på dette følger med.

Ta kontakt hvis det er noe spørsmål eller ved interesse!
Ta kontakt på 45507664

Eller på Facebook Håvard Eiken

Annonsen ble sist oppdatert 02.05.2022

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
34 (Sittegrupper)
Modell
Setra SG UL 321
Produksjonsår
2003
Reg.nr.
CW 10000
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
Kilometerstand
540000
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!