Russeklær Dugnadsprodukter
Chevrolet G30 Starcraft
Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft Chevrolet G30 Starcraft

Chevrolet G30 Starcraft

Russevan

Russetiden 2021 er nå ferdig og vi selger med tungt hjerte vår trofaste russebil. Bilen har gått uten stopp gjennom hele russetiden, og vi har hatt mye moro med den noe vi håper også flere kan få sjansen til. Bilen er registrert som kjøretøyklasse M1 som betyr at den kan kjøres med Klasse B. Det er helårsdekk på bilen, og bilen er også en automat, noe som gjør bilen er forholdsvis enkel å kjøre. En fordel til med bilen er også at batteriet til anlegget lades av dynamoen mens man kjører, i praksis betyr dette at man ikke må lade batteriet til anlegget. Bilen har også en sovesofa, noe som gjør at overnatting på treff blir veldig billig!
Når det gjelder anlegget vårt består det av høytalere både ute og inne, pluss subwoofere og diskanter. På grunn av corona var det ingen russekåringer i år, men vi har fått flere tilbake meldinger på at vi hadde det beste inneanlegget i området vi bor. Uteanlegget er også bra. Anlegget kan også lett betjenes med mulighet for både aux og bluetooth i spilleren fremst i bilen.
Til sist vil vi trekke frem at bilen er også EU-godkjent til 2023, noe som gjør at russen i 2022 ikke trenger å godkjenne den. Den er da nærmest klar for en ny russetid!
Ting gjort i vårt eie:
Lakket listen rundt utvendige vinduer og sidene på bilen
Nytt batteri til anlegg(kvittering medfølger)
Bygd inn ledlys i bilen
Bygd inn koppholdere i bilen

Annonsen ble sist oppdatert 30.09.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
9 (Sittegrupper)
Modell
Chevrolet G30 Starcraft
Produksjonsår
1992
Reg.nr.
JV27396
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
60 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!