Russeklær Dugnadsprodukter
HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!!
HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!! HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!!

HANDELS 04 SELGER "LARVEN" NORGES FEITESTE SIDESTILT!!!

Russebuss

Om du er 05 eller yngre må dere komme dere opp i ringa, for nå har Larven sneket seg ut på markedet igjen! 28+1 sidestilte sitteplasser i bussen som trolig er en av Norges mest pålitelige veteranbusser!

I fjor, slik som flere år tidligere har larven rullet plettfritt gjennom RT. Bussen har også i de siste årene sklidd rett gjennom EU-kontroller uten mangellapper, noe som er imponerende for veteranbusser. Bussens gode stand har vi også fått bekreftet både skriftlig og muntlig av profesjonelle mekanikere. For et par år siden fikk bussen en stor oppgradering og ble påkostet mye på elektronikken og det mekaniske. Etter dette har det vært minimalt med problemer. Selvfølgelig har det oppstått noen små ting igjennom tiden, men det er problemer som har blitt fikset i løpet av samme dag, og som har blitt fikset til en lav pris.

I 2021 ble det gjort en ekstremt grundig jobb med å rive alt av vegger, tak, gulv og gamle lister. Dette har blitt byttet ut med nytt og bedre materiale. Dette er noe som blant annet har gjort at Larven har blitt enda bredere enn noen gang. Bussen er også trolig i dens beste stand innvendig på mange år pga dette. Det har økt sikkerhet, og levetid med mye.

Dette gjør at Larven er i dag en av få sidestilte busser som faktisk (i motsetning til andre veteranbusser) er i god stand. Bussen er av merket Scania som er et stort internasjonalt merke. Det er flere Scania verksted rundt om i Oslo/Viken, som man kan kontakte for veiledning og hjelp. Dette gjør det også lett å få tak i deler, hvis det skulle trengs.

Den er som sagt sidestilt hele veien og det er dermed god plass gjennom hele bussen . Det er også god plass til fylle bussen med anlegg så ørene blør, eller hvis dere ønsker bar er det også fullt mulig. Bussen er på grensen til hva som er lovlig når det gjelder bredde, altså 2,5 meter, så igjen er det god plass. Larven har tidligere kjørt fra lavlandene og opp Hemsedal så den er bygget robust. Den 12 meter lange kjerra har bra med takhøyde i forhold til andre busser i tillegg til at den er en meter høyere enn de fleste. Dette er grunnet de store lasterommene under. Det er ekstremt få busser som har luker under bussen i utgangspunktet. Det er ingen som har like store luker som larven, av de som melder at det er luke i sin buss. Man kan plassere hva enn man har lyst til i lukene, om det skulle være aggregat, eller uhyggelig mye anlegg. Bussen har også doble dører i midten av bussen som gjør at man kan slippe ut en syk mengde lyd og/eller lys.

For spørsmål eller en uforpliktende prat: 91102523 (Ola Helstad)

Bussen har tidligere rullet som:
• 2009 - Pioneers (Årets buss, Årets Russeservicebuss, Årets Oppegårdbuss og 2. plass Årets konsept)
• 2010 – Offshore (Årets Russeprofilbuss)
• 2011 – The Blueprint
• 2012 – Gotham City (Årets Russedressbuss, Årets Bussruss.no-buss, 2.plass Årets Buss og 2.plass Årets Lyd)
• 2013 – Superbowl (Årets Stabekkbuss)
• 2014 – Kløvendal (Årets eksteriør, Årets Russedressbuss og 2.plass Årets Rigg)
• 2015 – Sjeiken (Årets Russeservicebuss, Årets Live, Årets NRJ-låt og Årets Interiør på Stabekkåringen)
• 2016 - Bakvendtland (Årets Eikelibuss og Årets lys Lillehammer)
• 2017 - Bussen (Årets Interiør Tryvann, Årets Dugnadsidenbuss og Årets PR-buss)
• 2018 - Hele natten
• 2019 - Fredag
• 2020 - Jarhead
• 2021 - Hentai
• 2022 - Eikeli 03
• 2023 - Handels 04
• 2024 - Dere?
Om du er 05 er gira 06. For spørsmål eller en uforpliktende prat: 91102523 (Ola Helstad)

Annonsen ble sist oppdatert 21.09.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
28 (Sidestilte)
Modell
Scania K92CL60
Produksjonsår
1985
Reg.nr.
BS25304
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!