Russeklær Dugnadsprodukter
Tønsberg 03 selger ny og gigantisk leddbuss!
Tønsberg 03 selger ny og gigantisk leddbuss! Tønsberg 03 selger ny og gigantisk leddbuss! Tønsberg 03 selger ny og gigantisk leddbuss!

Tønsberg 03 selger ny og gigantisk leddbuss!

Russebuss

Praktisk om bussen:
Bussen er en Setra SG 321 UL 2003 modell, og er 18m lang. Setra merket er kjent for å være det gjeveste av det gjeveste av kvalitet innenfor turbusser, bussene har mye plass og er av høy kvalitet. Seteraene har Mercedes deler og motorer, som er et kjent merke av kvalitet. Bussen voodoo lounge 2021 fikk mye oppmerksomhet for deres buss, det er en lik buss vi har kjøpt og skal ombygge, bortsett fra at vår både er nyere og har 3 doble dører som gjør den enda bedere. Med 5 store lasteluker og 3 doble dører så er den en av de få bussene som har både 3 dører, og hvor samt alle er doble noe som er veldig gunstig på stopp. Så den egner seg ypperlig som russebuss, og den vil også ha plass til alle aggregater dere skulle trenge og evt ute anlegg under bussen. Bussen er pr dags dato godkjent med 73 plasser, men etter ombygging vil den være registrert for noe mellom 35-45 plasser, da dette kommer litt ann på om vi får registrete sitteplasser i loungen eller ikke. i tillegg til dette vil vi bygge om bussen sånn at du får stappet inn så mye annlegg som mulig, noe som vi setter som vår hoved prioritering.

Ombygging:
All jobb og ombygging av bussen vil gjøres av CK Bussmarked og Vestfold Bussbygg , de har en god erfaring og pleier å bygge de fleste Oslo og bærums bussene hvert år. Bussen vil ha grupper isteden for kun rette seter framover, som er det beste, og loungen vil også bli av prima kvalitet og stor. Vi har mulighet til å trekke frem loungen 1m også, og bygge lydvegg bak, noe som gjør at det vil være ekstreme muligheter for lyd.

Mekanisk Stand:
Bussen ble i sommer hentet inn fra Tyskland, og har blitt sett på av bertel o steens in Setra ekspert , som ga oss svar på at denne bussen var i veldig god stand i tillegg til at den kun har gått 540 000km, som er veldig lite.
Bussen har fra 2003 - 2019 gått for et selskap, og har gått på serviceavtale alle årene helt fram til den ble kjøpt av oss. Siden bussen er så ny og har gått på serviceavtale fram til vi overtok, så er dette en buss i en mekanisk stand og historikk som er veldig mye bedre enn det en russebuss vanligvis er. All servicehistorikk fra da den var ny i 2003 følger selvfølgelig med.
Bussen var nylig på service hos Bertel o Steen også, og der følger selvfølgelig kvitteringer og papirer og det som skulle ønske med:)


Ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe, eller ved interesse!
Ta kontakt på 97921116 ,
Eller på Facebook Eskil Amundsen

Annonsen ble sist oppdatert 15.09.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
73 (Sittegrupper)
Modell
Setra SG UL 321
Produksjonsår
2003
Reg.nr.
CW 10000
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
1,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!