Russeklær Dugnadsprodukter
Bølgen selges! Pris kan diskuteres
Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres Bølgen selges! Pris kan diskuteres

Bølgen selges! Pris kan diskuteres

Russebuss

Østensjøs stolthet selges. Bølgen har nok en gang rullet feilfritt gjennom hele rt- 2. året på rad! Bussen har bare rullet i fem år, så den er fortsatt i overraskende god stand. Bussen byr på mye, inkludert lovlig(!) aggregatrom og automatgir, noe som er veldig praktisk. Aggregatrom er ekstremt sjeldent, og Bølgen er av få busser som har et lovlig ett.
Bussen er en originalmodell av typen Volvo B10M, den vanligste typen russebuss. Den er av god størrelse, 12,5v meter lang, og hele 2,5 meter bred. Det er god plass inne i bussen, og veldig høyt under taket. Det er 29+1 sitteplasser, så det gode muligheter for en full buss på rulling. Midt i bussen er det lagt opp til god plass for anlegg. Ta kontakt for nøyaktig størrelse og hva det er plass til, men kan love at det er mye.
Bussen har tidligere vært en turbuss, så den er lagd for å kjøre langt og lenge. Passer med andre ord veldig bra til rt.
Bussen er EU-godkjent t.o.m. april 2022. All dokumentasjon fra verksteder og lignende ligger i bussen/er dokumentert og lagret. Det kan finnes frem hvis ønsket. Det elektriske er også i topp tilstand, bussen har et godt system med sikringsskap, alt dette er det også dokumentasjon på.

Bussen har tidligere rullet som:
2016 - Lucy in the sky
2017 - Creepshow
2018 - Funk Volume
2019 - Shmurdaville
2021 - Killafornia (Buscado)
Pris kan diskuteres om fort overtagelse!
Ta kontakt på melding eller messenger med Nicholas Kolakowski 45795857 eller Liam Mcbride 95426860.

Annonsen ble sist oppdatert 10.08.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
29 (Sittegrupper)
Modell
Volvo B10M
Produksjonsår
2001
Reg.nr.
DR92757
Girkasse
Automatisk
Drivstoff
Diesel
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!