Russeklær Dugnadsprodukter
Volkswagen Caravelle Til Salgs
Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs Volkswagen Caravelle Til Salgs

Volkswagen Caravelle Til Salgs

Russevan

Nå er det på tide å selge godbilen vår som har kjørt oss trygt gjennom begge russetidene, uten problem. Russebilen ble godkjent under russebilgodkjenninga og ble EU-godkjent 25.03.20, og den er da godkjent frem til 2022.

Bilen er blitt utvidet fra 7 til 8 seter som er trukket i svart skinn. 2 seter fremme og 6 seter bak (3+3). Det er god plass til bagasje til eventuelle landstreff. Bilen har også et fint og praktisk bord med drikkeholdere og LED-lys bake. Anlegget i bilen er bra med en stor bass bak i bagasjerommet som er koblet til et eget batteri, og som kan styres fra baksetet. Det er også laget til slik at det er mulig å lade mobilen mens man er ute, og det har vært veldig nyttig for oss.

Vi fiksa en god del småting i vårt eige og oppdatert der vi trengte og vi har ikkje støtt på noen problem gjennom russetida. Bilen har dieselmotor og er manuell.


Bilen står i Ålesund og selges slik den står.

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål eller ønsker mer informasjon om bilen.

Annonsen ble sist oppdatert 12.09.2021

Neste annonse
navigate_next
Sitteplasser
8 (Sittegrupper)
Modell
Volkswagen Caravelle
Produksjonsår
1995
Reg.nr.
VE94556
Girkasse
Manuell
Drivstoff
Diesel
56 000,-
{{ errors.name }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.county }}
{{ errors.birth_year }}

Takk for at du registrerte deg!

Du vil bli kontaktet for mer informasjon!